Tule meille töihin

Jokiväri Oy on yksi alueellisesti johtavista korjausrakentamiseen erikoistuneista yrityksistä, joka on toiminut alalla jo 40 vuotta. Tällä hetkellä toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Outokummussa ja Kuopiossa. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset ja yksityiset henkilöt, joita noin 100 ammattilaistamme palvelee. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 9,1 miljoonaa euroa. Tutustu lisää yrityksemme osoitteessa www.jokivari.fi.

ETSITÄÄN: Ratkaisukeskeinen sisustuskirvesmies tai -nainen Joensuuhun!

Työssäsi toimit talousalueilla ja kohteesi voivat vaihdella pienistä huoneistoremonteista suurempiin linjasaneerauskohteisiin. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta tai vahvaa alan tuntemusta. Työtehtäviisi kuuluvat panelointi, matto- ja kalusteasennukset sekä kirvestyöt. Arvostamme myös tapetointi- ja laatoitustaitoa. 

Työtehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta remonttipuolen töistä. Olet ulospäinsuuntautunut ja ratkaisukeskeinen persoona sekä todellinen joukkuepelaaja. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista rakennusalan ammattilaisena.

Löytyykö lähipiiristäsi remontoinnin ekspertti? Ilmianna kaveri, tuttava, sisarus tai puoliso, joka voisi olla uusi lisäys Jokivärin korjausrakentamisen ammattilaisten tiimiin.

Hakemukset, tiedustelut ja vinkit vastaanottaa:
Joensuun aluepäällikkö Jukka Lasaroff, 040 510 9137, jukka.lasaroff@jokivari.fi

Laita sähköpostihakemuksesi otsikoksi "Työhakemus: Sisustuskirvesmies, Joensuu"

Odotamme yhteydenottoasi!

Pyydä tarjous