Tekijöiden Tekijä löytyy Jokiväriltä

Jokiväri Oy:n työnjohtaja Jaakko Hintikka (RI) on valittu Tekijöiden Tekijä -työpaikkaohjaajakilpailun voittajaksi. Kilpailun järjestäjät Rakennusteollisuus, Rakennusliitto sekä Savon ammattiopisto hakivat Kuopion ja Varkauden talousalueen ammattitaitoisinta opiskelijoiden työpaikkaohjaajaa. Ehdokkuuden vaatimuksena oli rakennusalan ammattitaito, alan koulutuksen ajan hermoilla pysyminen sekä kannustavana esimerkkinä toimiminen tulevaisuuden tekijöille. Hintikkaa kuvattiin valintaperusteluissa ”motivoivaksi ja ymmärtäväksi ohjaajaksi, joka opastaa, antaa vastuuta ja kehuu opiskelijoita työpaikalla oppimisessa”.

 ”Jaakko Hintikan valinta Tekijöiden Tekijäksi on hieno osoitus koko Jokivärin henkilökunnalle ja etenkin Jaakolle. Se, että kisaan pääsi mukaan ulkopuolisen ehdotuksen perusteella, lämmittää mieltä erityisesti. Kilpailun voitto kertoo siitä, että Jokivärin työskentelyotetta ja ammattitaitoa arvostetaan” toteaa Jokivärin toimitusjohtaja Mika Matikainen.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen on keskeinen osa nykyaikaista ammattiin oppimista ja Jokiväri haluaakin olla mukana rakennusalan koulutuksen kehittämisessä. Yritykselle on tärkeää olla tiiviisti yhteistyössä koulutuksen järjestäjän kanssa, sillä tulevaisuuden ammattiosaajia tarvitaan yhä enemmän.

Jokiväri Oy on yksi alueellisesti johtavista korjausrakentamiseen erikoistuneista yrityksistä, joka on toiminut alalla jo lähes 40 vuotta. Tällä hetkellä toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Outokummussa ja Kuopiossa, jossa olemme toimineet vuodesta 2013 alkaen. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset ja yksityiset henkilöt, joita noin 100 ammattilaistamme palvelee. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 13,7 miljoonaa euroa.

Pyydä tarjous