Sisätilaremontit
Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Suunnitteletko kokonaisvaltaista huoneistoremonttia vai esimerkiksi yksittäisen huoneen maalaus- ja korjaustöitä? Kauttamme saat kaikenkokoiset sisätilaremontit vankalla ammattitaidolla toteutettuna. Sinä voit nauttia lopputuloksesta.

Viihtyvyyttä sisätiloihin huoneistoremontilla

Koti on paikka, jossa jokaisella täytyy olla mukava olla. Joku rentoutuu värikkäässä ympäristössä, toinen kaipaa avaraa tilaa ja vaaleutta. Lemmikkieläimet tai lapsiperheen vilinä vaativat kodin pinnoilta kulutuksenkestävyyttä, ikäihmisen asunto esteetöntä kulkua ja mahdollisia apuvälineitä. Kun pinnat ja materiaalit ovat asukkailleen sopivia ja tarpeenmukaisia, kodin kestävyys ja asumismukavuus lisääntyy.

Remontit teemme halutessanne avaimet käteen-periaatteella, jolloin ammattilaisemme huolehtivat työn toteutuksen lisäksi kaikesta remontointiin liittyvistä asioista: mm. mahdollisista rakennusluvista, tarjouspyynnöistä, materiaalin hankinnoista, työmaan siivouksesta sekä aliurakoinneista.

Lisäpalveluna tarjoamme sisustus- ja tilasuunnittelua, jolloin sisustusalan ammattilaisemme suunnittelee materiaalivalinnat sävyihin ja kuoseihin saakka. Kauttamme löytyy kattava valikoima malleja eri pintamateriaaleista, joiden valinnassa asiantuntemuksemme voi olla avuksi.

Pyydä tarjous

Lue lisää rahoituksesta

Viihtyvyyttä sisätiloihin huoneistoremontilla

Näin remonttisi etenee

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että remonttisi etenee laaditun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Alkukartoitus ja sopimus

Alkukartoitus alkaa vierailulla remontoitavassa kohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen. Käynti on maksuton. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen.

01

Työn kulku

Aloitamme työt sopimukseen kirjatun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti. Työskentelymme on avointa; mikäli työmaalla ilmenee yllätyksiä, kerromme niistä heti ja sovimme toimintatavan.

02

Työmaan valmistuminen

Kun remontti on valmis, raivaamme työmaan ja toimitamme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Työmaa luovutetaan asiakkaan hyväksyessä remontin lopputuloksen.

03

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat kodin remonteista suurimpia ja vaativat erityistä ammattiosaamista. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.

Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen. Asentajamme ovat VTT-sertifioituja, märkätilatyöskentelyyn kouluttautuneita ammattilaisia. Tarjoukseemme sisältyy tarvittaessa myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt sekä erikoispurkua vaativat työt.

Lisäpalveluna tarjoamme materiaali-, tila- ja kalustesuunnittelua. Kylpyhuoneisiin suunnittelemme laattavaihtoehtoja, vaihtoehtoisia pintamateriaaleja ja väriyhdistelmiä sekä tarjoamme vaihtoehtoja tilan kalustukseen. Saunan pintamateriaaleiksi löydät kauttamme niin ikään erilaisia mallivaihtoehtoja niin värien kuin käytettävien materiaalienkin puolelta.

Pyydä tarjous

Lue lisää rahoituksesta

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Lisää toimivuutta keittiöremontilla

Keittiö on kodin sydän. Monesti juuri se paikka kodista, jonne ihmiset kokoontuvat. Sen viihtyvyyteen ja toimivuuteen kannattaakin panostaa huolella.

Keittiöremontissa on monta huomiota vaativaa seikkaa. Jo pelkkä talotekniikka, kuten kantavat seinärakenteet, sähköasennukset ja vesiputket asettavat suunnittelulle omat vaatimuksensa. Tilan toimivuus keittiön käyttäjien näkökulmasta on yhtä tärkeää.

Suunnittelun merkitys korostuukin remontoidessa keittiötä. Suunnittelemme materiaalit ja toimivuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Kun työ on hyvin suunniteltu, on toteutuksen tekeminen nopeaa.

Keittiöremonttiin kuuluu vanhojen keittiökalusteiden purku, uusien kasaus ja viimeistely. Tarjoukseemme sisältyy tarvittaessa myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Pyydä tarjous

Lue lisää rahoituksesta

Lisää toimivuutta keittiöremontilla

Ota meihin yhteyttä!

Kartoituskäyntimme on täysin veloitukseton. Kuulemme remonttitoiveesi, otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ota yhteyttä niin tulemme käymään.

Lue lisää rahoituksesta

Ota meihin yhteyttä!

Selaa referenssejä

Pyydä tarjous