Toimitilaremontit
Toimitilaremontit

Toimitilaremontit

Kaipaako toimitilasi päivitystä tai oletko kenties juuri aloittanut yritystoiminnan uudessa tilassa? Toimitilan perusteella potentiaalinen asiakas voi päättää, astuuko ovesta sisään vai jatkaako matkaansa ja siksi sen viihtyvyyteen kannattaakin panostaa. Toimitiloissa teemme peruskorjauksia, vahinkokorjauksia, viihtyvyysremontteja, muutostöitä, sisäilma- ja julkisivuremontteja. Palvelemme yrityksiä myös vuosisopimuksilla.

Liiketilat ovat osa brändiäsi

Brändiviestintä

Toimitilasi kertoo asiakkaalle monta asiaa yrityksestäsi. Se houkuttelee sisään ja kutsuu palveltavaksi. Toimitilan sisustuksen tulisi välittää yrityksen brändin kanssa samaa viestiä. Materiaalit, värit ja sisustus erottavat yrityksesi muista ja tekevät vaikutuksen.


Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksesi näköinen toimitila!

Toimitilaremontit

Viihtyvässä työympäristössä asiakkaiden lisäksi myös työntekijät voivat paremmin. Kaikki, mitä ympärillämme on, vaikuttaa viihtyvyyteen: värit, muodot, materiaalit, työtilat ja kalusteet.

Tehokas tilankäyttö tekee tiloista myös kustannus- ja energiatehokkaat.

Siisti ja hyvin hoidettu julkisivu on kutsuva ja antaa hyvän kuvan yrityksestäsi myös muille kuin asiakkaille; mahdollisille yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille.

Ota yhteyttä!

Viihtyisyys toimitiloissa on tärkeää työntekijälle kuin myös asiakkaalle

Sisäilma- ja vahinkokorjaukset

Työympäristön vahingot ovat ikäviä yllätyksiä. Koko liiketoiminta voi kärsiä vahingosta ja työn tekeminen vaikeutuu tai tulee mahdottomaksi. Ammattilaisemme korjaavat syntyneet vahingot ripeästi, varmasti ja niin että vahingon vaikutukset minimoiden.

Ota yhteyttä!

Sisäilman laatu vaikuttaa toimitiloihisi

Ota meihin yhteyttä!

Kartoituskäyntimme on täysin veloitukseton. Kuulemme remonttitoiveesi, otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ota yhteyttä niin tulemme käymään.

Lue lisää rahoituksesta

Ota yhteyttä ja kartoitamme toimitilasi tilanteen

Selaa työnäytteitämme

Pyydä tarjous