Vesihiekkapuhallus

Vesihiekkapuhallus

Tehokas vesihiekkapuhallus ennen katon uutta huoltomaalausta

Kattojen puhdistukseen käytämme yleensä kuumavesi-korkeapainepesuria. Haastavimmissa kohteista käytämme vesihiekkapuhallusta(Torbo), jolla poistetaan tehokkaasti vanhat paksut maalikerrokset sekä mahdollinen ruoste. Torbo on monipuolinen ja ympäristöystävällinen menetelmä. Vesihiekkapuhalluksessa hiekasta irtoava pöly on sitoutunut veteen ja puhallusaineen tarve on vähäisempi perinteiseen hiekkapuhallukseen verrattuna. Torbo on säädettävissä käyttökohteen mukaan, ja se sopii myös esim. puupintojen käsittelyyn.

Katoilla, joissa on paljon heikosti kiinni olevaa maalipintaa, puhallus takaa uuden maalin hyvän kiinnittyvyyden. Puhalluksen jälkeen katto voidaan huoltomaalata normaalin huoltovälin puitteissa. Suosittelemme vesihiekkapuhallusta viimeistään silloin, kun maalipintojen paksuus ylittää valmistajien suosituspaksuuden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vesihiekkapuhalluksesta!

Vesihiekkapuhallus soveltuu:

  • Peltikatoille
  • Betoni- ja tiilipinnoille
  • Puujulkisivuille
  • Sokkeleiden vanhojen pinnoitteiden poistoon

Peltikattojen puhdistaminen vanhasta maalista ja pinnoitteesta

Peltikattojen maalin ja pinnoitteiden poistamiseen käytämme vesihiekkapuhallusta(Torbo). Torbo-menetelmällä saadaan pinnoitteiden lisäksi poistettua pinnoille jo tullut ruoste. Ruosteen puhdistuksessa päästään ST2 puhtausasteeseen, jolloin päälle maalaaminen on turvallista. Tarvittaessa puhalluksen yhteydessä voidaan käyttää inhibiittori-lisäainetta, jolla vioittuneille alueille saadaan työnaikainen ruostesuojaus.

Vesihiekkapuhalluksella saadaan poistettua tehokkaasti sekä maalit että mahdolliset tasoitteet. Myös metallien puhdistus onnistuu samanaikaisesti. Ruosteisten metallien puhdistuksessa vesihiekkapuhalluksella päästään puhtausasteeseen ST2.

Katso myös lyhyt video siitä, kuinka peltikaton pinnoitteen uusiminen tapahtuu käytännössä vesihiekkapuhallusta hyödyntäen. Videoon pääset TÄSTÄ.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pyydä hinta-arvio kattoremontista!

Betoni- ja tiilipintojen puhdistaminen

Vesihiekkapuhalluksella saadaan poistettua tehokkaasti maalit sekä mahdolliset tasoitteet betoni- ja tiilipinnoilta. Mahdollisten metallien puhdistaminen onnistuu samanaikaisesti. Ruosteisten metallien puhdistuksessa päästään puhtausasteeseen ST2. Vesihiekkapuhallus toimii loistavasti myös sokkeleiden vanhojen pinnoitteiden poistossa.

Puujulkisivujen puhdistaminen

Vesihiekkapuhallus on hellävarainen ja säädettävyydestään johtuen myös turvallinen tapa poistaa puujulkisivussa olevat maalit. Puhaltamalla tehty työ on kaapimiseen verrattuna tehokasta ja moninkertaisesti nopeampaa. Työn nopea eteneminen pienentää remonttikustannuksia.

Pyydä remonttiarvio!

Lähetä meille lisätietoja talostasi, niin saat hinta-arvion ulkoremontistasi.

Voit myös ottaa yhteyttä alueesi myyjään, joka tulee tarvittaessa paikan päälle tekemään ilmaisen remonttikartoituksen.

Kyllä kiitos, haluan tarjouksen!

Tarvitsetko rahoitusta?

Meiltä saat rahoituksen pieneen tai isompaankin remonttiisi.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Haluan lisätietoa rahoituksesta!

Pyydä tarjous