Kirvesmies Tampereen tiimiin

Kirvesmies Tampereen tiimiin

Tule mukaan Tampereen tiimiin - haemme kirvesmiestä taloyhtiöremontteihin!

Haluatko olla osa menestyvää ja kasvavaa korjausrakentamiseen erikoistunutta yritystä? Haemme nyt ammattitaitoista kirvesmiestä Tampereen seudulle. Työnkuvaasi kuuluu työskentely taloyhtiö- ja linjasaneeraustyömailla sekä erilaisilla kuluttaja- ja yritysasiakkaille toteutettavilla työmailla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työmaat sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön. Tulet työskentelemään asiantuntevien ammattilaisten kanssa, joilla on vahva sitoutuminen laadukkaaseen työhön ja asiakastyytyväisyyteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Hellberg, 0400 164 640, sami.hellberg@jokivari.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.7.2023. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu tilaisuuteesi heti! Täytä hakemus alla olevalla lomakkeella, odotamme hakemustasi.

Jokiväri Oy on vakiintunut ja alueellisesti arvostettu korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Olemme ylpeitä yli 45 vuoden kokemuksestamme alalla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Outokummussa ja Tampereella, mikä mahdollistaa laajan toimintakentän ja mielenkiintoiset projektit.

Asiakaskuntamme koostuu taloyhtiöistä, yrityksistä ja yksityishenkilöistä, jotka luottavat reilun sadan ammattilaisemme osaamiseen. Vuonna 2022 saavutimme yli 15 miljoonan euron liikevaihdon, mikä kertoo vahvasta asemastamme markkinoilla.

Liity tiimiimme ja pääset työskentelemään monipuolisten ja merkityksellisten hankkeiden parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja osallistua huippuosaajien kanssa mielenkiintoisiin projekteihin. Jokiväri Oy:n arvot perustuvat laatuun, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti. Täyttämällä lomakkeen annat luvan henkilötietojen käsittelyn. Lisää tietoja Tietosuojaselosteessa.

Katso myös muut avoimet työpaikat:

Asiakaspalvelija, Tampere, hakuaika 31.7.2023 saakka.

Työnjohtaja, Tampere, hakuaika 31.7.2023 saakka.

Ammattitaitoinen laatoittaja, Joensuu, hakuaika 31.7.2023 saakka.