Ammattitaitoinen laatoittaja

Ammattitaitoinen laatoittaja

Liity osaavaan tiimiimme - haemme taitavaa laatoittajaa Joensuun seudulle!

Haluatko olla osa menestyvää ja kasvavaa korjausrakentamiseen erikoistunutta yritystä? Etsimme nyt ammattitaitoista laatoittajaa, joka haluaa työskennellä erilaisten mielenkiintoisten työmaiden parissa. Tarjoamme monipuolisia remontointi- ja saneerausprojekteja taloyhtiö-, kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme.

Työtehtäväsi kattavat tasoitus-, vesieristys- ja laatoitustyöt kylpyhuoneissa sekä lattialaatoitukset toimitiloissa. Arvostamme myös kirvesmiehen taitoja, jotka täydentävät osaamistasi.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on kokemus märkätilojen vesieristys- ja laatoitustöistä. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Työmaamme sijaitsevat Joensuussa ja lähialueilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön. Tulet työskentelemään asiantuntevien ammattilaisten kanssa, joilla on vahva sitoutuminen laadukkaaseen työhön ja asiakastyytyväisyyteen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.10.2023. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Jukka Lasaroff, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 040 510 9137 ja sähköpostitse jukka.lasaroff@jokivari.fi.

Tartu tilaisuuteesi heti! Täytä hakemus alla olevalla lomakkeella, odotamme hakemustasi.

Jokiväri Oy on vakiintunut ja alueellisesti arvostettu korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Olemme ylpeitä yli 45 vuoden kokemuksestamme alalla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Outokummussa ja Tampereella, mikä mahdollistaa laajan toimintakentän ja mielenkiintoiset projektit.

Asiakaskuntamme koostuu taloyhtiöistä, yrityksistä ja yksityishenkilöistä, jotka luottavat reilun sadan ammattilaisemme osaamiseen. Vuonna 2022 saavutimme yli 15 miljoonan euron liikevaihdon, mikä kertoo vahvasta asemastamme markkinoilla.

Liity tiimiimme ja pääset työskentelemään monipuolisten ja merkityksellisten hankkeiden parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja osallistua huippuosaajien kanssa mielenkiintoisiin projekteihin. Jokiväri Oy:n arvot perustuvat laatuun, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Lue lisää meistä.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti. Täyttämällä lomakkeen annat luvan henkilötietojen käsittelyn. Lisää tietoja Tietosuojaselosteessa.