Sauna- ja kylpyhuoneremontti
Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

ParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitus

Kattavassa kylpyhuoneremontissa kaikki pinnat uusittiin märkätiloissa kylpyhuoneen ovea lukuun ottamatta. Vanhat kahdeksankymmentäluvulla asennetut pastellin väriset ja neliön malliset kaakelit vaihdettiin suorakaiteen muotoisiin valkoisiin ja moderneihin kaakeleihin, jotka tuovat ikkunattomaan kylpyhuoneeseen lisää valoa ja tilan tuntua.

Pintaremontti tehtiin samanaikaisesti putkiremontin yhteydessä, joten asiakkaan ei tarvinnut maksaa erikseen Jokivärin tekemistä putkitöistä. Remontin ylimääräiset kustannukset muodostuivat ainoastaan saunakalusteiden tason korotuksista. Käytännöllisyyssyistä saunan ohjauspaneeli asennettiin toisen kerroksen aulatilaan, jotta saunan voi pistää päälle yläkerrasta, eikä enää tarvitse laskeutua rappusia alas saunaan asti.

Asensimme remontin yhteydessä asiakkaan valitseman, korotetun ja tilaa säästävän, mutta samalla näyttävän kiukaan valokaiteineen, joka kruunasi käytännöllisen ja tyylikkään kokonaisuuden.
Saunaan saatiin tunnelmallinen ja rentouttava valaistus. Tässä saunassa on varmasti ilo saunoa.

Pyydä tarjous