Sauna- ja kylpyhuoneremontti
Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

ParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitusParvekelaudoitus

Karppasen perheen mökin asumismukavuutta parannettiin mökin laajennuksella. Mökkiä laajennettiin kuudella neliöllä ja laajennusosaan rakennettiin uudet käytännölliset kompaktit pesu- ja kodinhoitohuonetilat.
Perheen kylpyhuone sai uuden minimalistisen modernin ja näyttävän tumman ilmeen. Laajennusosaan asennettiin uudet viemärit, jotka oli mahdollista liittää jo olemassa olevaan runkolinjaan.

Sauna sai täysin uuden ilmeen, kun puupanelointi käsiteltiin tummaksi sävytetyllä saunasuojalla ja lauteet uusittiin nikkaroimalla ne lämpökäsitellystä puusta. Puu kestää erinomaisesti saunan kosteita ja kuumia olosuhteita. Samassa yhteydessä järvelle avautuvan rantasaunan suihkunurkkauksen, kiukaan tausta ja lattian laatoitukset uusittiin. Saunan ja saunatilojen lattiat saivat remontissa myös uuden miellyttävän lattialämmityksen.

Mökin laajennusosaan rakennettiin hyvin tuulettuva rossipohja. Seinärunko rakennettiin puusta, jonka lämmöneristeeksi asiakas valitsi ympäristöystävällisen ja luonnollisesti hengittävän Ekovillan ja ilmansulkupaperin.

Pyydä tarjous