Sauna- ja kylpyhuoneremontti
Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Saneerauskohdee, remontti saunaan ja kylpyhuoneeseen KuopioSaneerauskohdee, remontti saunaan ja kylpyhuoneeseen Kuopio 2Lisää tilaa kylpyhuoneeseen remontillaSaunaremontti suunnittelu ja toteutus KuopioSaunaremontti suunnittelu ja toteutus Kuopio 2Tarjoamme asiakkaille tyylikkäitä ratkaisuja remontteihinSpa tunnelma ja remontin toteutusTehokkaita ratkaisuja kylpyhuoneremonttiin. Tehokasta tilankäyttöä ja viihtyisä ilmeRemontoimme ja suunnittelemme sisätilaremonteissa asiakkaan toiveiden mukaan

Asiakkaamme toivoi saneerauksessa kylpyhuoneeseensa vaaleita sävyjä, marmoripintaa ja ylellistä spa-tunnelmaa.

Kylpyhuoneen ja saunan pintaremontit suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Kompakti tila kalustettiin mahdollisimman tehokkailla säilytystiloilla ja pieniin tiloihin sopivilla wc-kalusteilla. Me Jokiväriltä tarjosimme erilaisia pintamateriaaleja ja kalusteita, joista asiakas sai valita mieleisensä.

”Kylpyhuone on varsin kompaktin kokoinen ja uudella allaskalusteella saatiin tilaan lisää tilavuutta. Kiitokset Jokivärin tiimille remontin toteutuksesta”, kirjoitti tyytyväinen asiakkaamme Instagramiin remontin valmistumisen jälkeen.

Pyydä tarjous