Sisätilaremontit
Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Suunnitteletko kokonaisvaltaista huoneistoremonttia vai esimerkiksi yksittäisen huoneen maalaus- ja korjaustöitä? Kauttamme saat kaikenkokoiset sisätilaremontit vankalla ammattitaidolla toteutettuna. Sinä voit nauttia lopputuloksesta.

Pyydä tarjousYhteystiedot

Keittiöremontti

Keittiöremontti

Toimivassa ja viimeistellyssä keittiössä askareet sujuvat ja tavarat löytävät paikkansa. Keittiöremontti on kodin vaativimpia remontteja, ja se kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti yhdessä ammattilaisen kanssa.

Lue lisää
Huoneistoremontit

Huoneistoremontit

Tervetuloa kotiin! Huoneistoremontilla lisäät kotisi viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Kun pinnat ja materiaalit ovat asukkailleen sopivia ja tarpeenmukaisia, myös kodin kestävyys ja toiminnallisuus kohenee. Remontit teemme halutessanne avaimet käteen-periaatteella, jolloin ammattilaisemme huolehtivat työn toteutuksen lisäksi kaikesta remontointiin liittyvistä asioista.

Lue lisää
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Oman saunan löylyt ja huolella tehty tila kutsuu viihtymään. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.
Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen.

Lue lisää
Sisäilmakorjaukset

Sisäilmakorjaukset

Koti ja työpaikka ovat ihmisille hyvin tärkeitä. Useat ihmiset ovat valtaosan päivästään sisätiloissa. Sisäilman laatuun tulee kiinnittää huomiota ja mikäli ilman laatu arveluttaa on syytä ryhtyä toimenpiteisiin asian varmistamiseksi. Sisäilmalla voi olla myös moninaisia vaikutuksia viihtyvyyteen, terveyteen sekä jopa jaksamiseen. Toteutamme sisäilma korjaukset suunnitelmien pohjalta asiakaan tarpeet huomioiden.

Lue lisää
Esteettömyys

Esteettömyys

Asuntokantamme kaikissa asuntotyypeissä on vielä runsaasti asuntoja, joissa esteettömyyden vaatimukset eivät pääse toteutumaan. Puutteet havaitaan usein silloin, kun esimerkiksi liikuntakyvyssä tapahtuu muutoksia. Asuntojen toimintoja voidaan parantaa ja tehdä niistä taas toimivampia ympäristöjä asukkaan sen hetkiset tarpeet huomioiden.

Lue lisää

Keittiö on kodin sydän. Monesti juuri keittiö on paikka kodista, jonne ihmiset kokoontuvat. Sen viihtyvyyteen ja toimivuuteen kannattaakin panostaa huolella.

Keittiöremontissa on monta huomiota vaativaa seikkaa. Jo pelkkä talotekniikka, kuten kantavat seinärakenteet, sähköasennukset ja vesiputket asettavat suunnittelulle omat vaatimuksensa. Tilan toimivuus keittiön käyttäjien näkökulmasta on yhtä tärkeää.

Suunnittelun merkitys korostuukin remontoidessa keittiötä. Suunnittelemme materiaalit ja toimivuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Kun työ on hyvin suunniteltu, on toteutuksen tekeminen nopeaa.

Keittiöremonttiin kuuluu vanhojen keittiökalusteiden purku, uusien kasaus ja viimeistely. Tarjoukseemme sisältyy tarvittaessa myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Pyydä tarjous

Lue lisää rahoituksesta

Keittiöremontti
Keittiöremontti
Keittiöremontit

Näin remonttisi etenee

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että remonttisi etenee laaditun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Alkukartoitus ja sopimus

Alkukartoitus alkaa vierailulla remontoitavassa kohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen. Käynti on maksuton. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen.

Työn kulku

Aloitamme työt sopimukseen kirjatun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti. Työskentelymme on avointa; mikäli työmaalla ilmenee yllätyksiä, kerromme niistä heti ja sovimme toimintatavan.

Työmaan valmistuminen

Kun remontti on valmis, raivaamme työmaan ja toimitamme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Työmaa luovutetaan asiakkaan hyväksyessä remontin lopputuloksen.

Asiakaskokemuksia

"Tarjousvaiheessa viesteihin vastattiin nopeasti, kohteeseen tutustuttiin huolella ja tarjous oli selkeästi tulkittavissa ja asiallinen.

Emme voisi enempää tyytyväisiä olla lopputulokseen. Harvoin voi sanoa, että ei yhtään harmittanut maksaa useamman tuhannen euron laskua, mutta nyt näin oli.

Kaikissa vaiheissa kommunikaatio pelasi ja mikä tärkeintä, remonttia tehdessä rakentajat kysyivät meidän mielipidettämme kaikissa työn lopputulokseen vaikuttavissa kohdissa, joten ei kertaakaan tullut epämiellyttäviä yllätyksiä siinä vaiheessa, kun vahinko on jo sattunut. Esimerkillistä palvelua. Aikataulu piti ja toteutui ajoissa.

Ruusuja työnjäljestä, kommunikaatiosta, sekä sähkö-, remontti- että ilmanvaihtotöiden onnistuminen samassa istunnossa. Emme keksineet valittamista hyvästä yrityksestä huolimatta. Päädyimmekin jo nyt kehumaan teidän yritystänne muille."

Asiakas Kuopiossa

IV-muutostyöt

Asiakkaan toive oli saada Jokiväriltä ennestään tuttu tekijä, Sabina, tapetointihommiin. Toteutimme toiveen.

"Kiitokset Sabinalle - loistotekijä!"

Tapetointi Kuopio

"Jokiväriltä kävi nopeasti myyjä arviointikäynnillä ja antoi samalla suullisen tarjouksen. Lattian hionta ja lakkaus toteutui meille sopivaan aikaan ja nopealla aikataululla. Työn jälki oli hyvä ja asiointi sekä toteutus toimi hyvin."

Jorma Pasanen

Parketin hionta ja lakkaus omakotitalossa Kontiolahdella

Kylpyhuoneremontti, jossa pieni tila otettiin tehokäyttöön.

"Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli erittäin siisti. Kiinnitin huomioni hyviin suojauksiin, jolloin ylimääräiseltä sotkulta vältyttiin. Yhteistyö sujui hyvin. Erityispisteet annan suhtautumisesta lemmikkeihini, jotka majailivat kotona remontista huolimatta."

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa

Toteutimme Jaanalle ja Samille remontin kylpyhuoneeseen, jossa koko tila meni uusiksi pintojen ja kalusteiden osalta.

"Erityisen tyytyväisiä olemme remonttivastaavaan, joka piti langat käsissä. Meidän ei tarvinnut olla työnjohtajina selvittelemässä eri toimijoiden aikatauluja ym. Erittäin stressitöntä.
Aina, jos oli aihetta selvittää meiltä asioita, niin heti oltiin yhteydessä ja kysyttiin tai ehdotettiin toista ratkaisua."

Jaana ja Sami

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Joensuussa