Sauna- ja terassiremontti
Sauna- ja terassiremontti

Sauna- ja terassiremontti

Sauna- ja terassiremontti OutokumpuSauna- ja terassiremontti Outokumpu 2Sauna- ja terassiremontti Outokumpu 3Remontti puusta, panelointi ja pintaremontitSauna- ja terassiremontti Outokumpu 5Terassiremontti OutokumpuTerassiremontti Outokumpu 2Saunaremontti OutokumpuSauna- ja terassiremontti Outokumpu 4

Koistisen saunatilat saivat uuden vaalean ilmeen ja laadukkaat kuusipaneelit, jotka sointuvat kauniisti vaaleaan mökkiin. Lauteisiin ja pesuhuoneen istuimiin käytettiin asiakkaan valitsemaa kaunissyistä tervaleppää.
Sauna, pesuhuone ja pukuhuone pintaremontoitiin täydellisesti. Tilat remontoitiin asiakkaan toiveita tarkasti noudattaen. Tyylikkäät yksityiskohdat ja tunnelmallinen valaistus kruunasivat saunan uuden sisustuksen.
Seiniin ja laipioon uusittiin pintaverhoilun lisäksi lämmöneristeet. Pintaremontin yhteydessä vanhat lasivillaeristeet vaihdettiin ekovillaan.
Lattiat pinnoitettiin vedensinisellä vesiohenteisella epoksimaalilla, joka sopii betonille ja hengittää hyvin estäen kosteusvaurioita.

Kesänvieton vetonaula eli täysin uusi aurinkoinen terassi, siihen sopivat rappuset ja isot istutuspenkit nikkaroitiin käsityönä lehtikuusesta mittojen mukaan.
Vanhojen saunatilojen saneeraus ja uusi aurinkoterassi toteutettiin millintarkasti arkkitehdin tekemien suunnitelmien mukaan.

Pyydä tarjous