Ulkoremontit

Ulkoremontit

Talon ulkokuori on jatkuvasti Suomen haastavien sääolosuhteiden armoilla. Ulkopinnat vaativat huoltoa ja remonttia säännöllisin väliajoin. Ulkopintojen kunto ja siisteys on se, mitä talosi kodistasi muille kertoo. Toteutamme kattoremontit, ulkoverhousremontit, sokkelin korjaukset ja salaojitukset.

Pyydä tarjousYhteystiedot

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhous on talon käyntikortti, josta tulee pitää hyvää huolta. Ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta vaihtelevalta säältä.
Ulkoverhousten kunnossapitoon kuuluu kunnostukset ja maalaukset. Oikea-aikaisesti tehdyt toimenpiteet pidentävät ulkoverhousten käyttöikää merkittävästi

Lue lisää
Katon maalaus ja pinnoitus

Katon maalaus ja pinnoitus

Kattomaalaus kattosi suojaksi. Tarjoamme peltikaton maalausta sekä tiilikaton ja huopakaton pinnoitusta. Tilaa maksuton arviontikäynti. Kattoremontin vaihtoehtona voi tapauskohtaisesti olla katon maalaus tai pinnoitus. Maalaus- tai pinnoitusvaihtoehdon edellytyksenä on, että katto on ehjä tai korjattavissa ja kattopinnan alapuoliset rakenteet ovat kunnossa.

Lue lisää
Kattoremontit ja  kattojen kausihuollot

Kattoremontit ja kattojen kausihuollot

Teemme kattoremontit sekä katon huollot nopeasti ja tehokkaasti. Myös mökkien kattorempat. Toiminta-alueemme kattoremonteille on Joensuu, Kuopio ja Outokumpu.
Lue lisää
Sokkelit ja salaojat

Sokkelit ja salaojat

Salaojat on avainasemassa perustusten tarkoituksenmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Salaojien toimimattomuus voi aiheuttaa rakennuksille merkittävää vahinkoa. Salaojia tulee tarkkailla ja huoltaa säännöllisesti niiden toiminnan varmistamiseksi. Salaojaremontin yhteydessä usein muotoillaan ympäröivät maat sadevesien ohjaamiseksi rakennuksesta poispäin ja samalla uusitaan mahdollisesti halkeilleet / hilseilleet sokkelipinnoitteet.

Lue lisää
Kattotiivistykset

Kattotiivistykset

Kattovuodot voivat olla joskus hankalia selvitettäviä ja vuotava katto tuo aina riskin muille rakenteille. Pelkkä epäilys katon vuodosta tulee ottaa vakavasti ja aloittaa syyn selvittäminen välittömästi. Teemme kattotiivistyksiä kaikille tunnetuille pintamateriaaleille sekä paikkaamme katossa näkyviä reikiä. Tiivistys on mahdollista tehdä myös talvella sekä kostealle pinnalle.

Lue lisää
Step Carpet -parvekelaudoitus

Step Carpet -parvekelaudoitus

Sisusta parvekkeesi rullattavalla Step Carpet -parvekelaudoituksella. Helppo ja nopea asentaa.
Lue lisää
Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumien pudotus katoilta on rakennusten ja rakennusten käyttäjien suojelua parhaimmillaan. Lumikuormien aiheuttamat vaurioriskit liittyvät usein isojen hallien kattorakenteisiin. Vaikkakin pientalojen rakenteet kestävät suuriakin lumikuormia, voi katolla olla esim. rakenteita, joiden takia lumikuormien keventäminen on tarpeellista. Rakennusten ympärillä tulee huomioida ohikulkijoille ja muille liikkujille rakennusten katoilta mahdollisesti tippuvan lumen ja jään aiheuttamat riskit.

Lue lisää
Piharemontit

Piharemontit

Toivotko pihaltasi sekä toimivuutta että silmäniloa? Rakennamme ja remontoimme terassit, portaat, laiturit, grillikatokset ja ulkovajat laadukkaasti.Sinä saat pihastasi paikan, jossa voit rentoutua ja viettää laatuaikaa.

Lue lisää

Miksi julkisivujen maalaus ja uudistus kannattaa?

  • Parannettu ulkonäkö: Uudistetut julkisivut antavat rakennuksille uuden, raikkaan ilmeen ja lisäävät niiden asumisviihtyvyyttä.
  • Suojaa ja kestävyyttä: Maalaus suojaa julkisivuja säältä, kulumiselta ja ajan myötä tapahtuvilta vaurioilta, pidentäen siten rakennusten elinkaarta.
  • Arvonlisäys: Uudistetut julkisivut nostavat kiinteistön arvoa ja houkuttelevat potentiaalisia ostajia tai vuokraajia.

Tyypillinen huoltoväli ulkoverhouksille ja kattopinnoitteille on 20 vuotta.

Pyydä remonttiarvio

Lue lisää rahoituksesta

Miksi julkisivujen maalaus ja uudistus kannattaa?

Näin remonttisi etenee

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että remonttisi etenee laaditun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Alkukartoitus

Alkukartoitus alkaa vierailulla remontoitavassa kohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen. Käynti on maksuton.

Sopimus ja työn kulku

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään sopimus ja tarkempi suunnitelma. Sopimuksessa käymme läpi töiden aikataulutuksen ja työn aloituksen. Sopimuksemme on turva myös sinulle.
Työskentelymme on avointa; mikäli työmaalla ilmenee yllätyksiä, kerromme niistä heti ja sovimme toimitatavan.

Työmaan valmistuminen

Kun remontti on valmis, raivaamme työmaan ja toimitamme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Työmaa luovutetaan asiakkaan hyväksyessä remontin lopputuloksen.

Asiakaskokemuksia

Asentajakaksikko Teemu ja Timo kävi huoltamassa peltikaton kuntoon Jussin johdolla. Mika antoi palvelustamme kokonaisuudessaan viisi tähteä ja suosittelee Jokiväriä.

"Vastaus yhteydenottooni tuli nopeasti. Meillä paikan päällä käynyt työnjohtaja hoiti homman mallikkaasti ja asentajaporukka oli mukava. Viestintä sähköpostilla toimi."

Mika T, Joensuu

Peltikaton huoltoa Joensuussa