Ulkoremontit

Ulkoremontit

Talon ulkokuori on jatkuvasti Suomen haastavien sääolosuhteiden armoilla. Ulkopinnat vaativat huoltoa ja remonttia säännöllisin väliajoin. Ulkopintojen kunto ja siisteys on se, mitä talosi kodistasi muille kertoo. Toteutamme kattoremontit, ulkoverhousremontit, sokkelin korjaukset ja salaojitukset.

Huolla kotisi tärkein suoja!

Katon säännöllinen pesu ja huoltomaalaus tai pinnoitus antavat katollesi suojaa ja lisäävät sen käyttöikää.

Yleisimmät kattotyypit ovat tiilikatto, peltikatto ja huopakatto. Myös kuitusementistä tehtyjä eli niin sanottuja varttikattoja on paljon.

Kullekin katemateriaalille on olemassa omat huoltotoimenpiteensä. Kattomaalauksia ja pinnoituksia koskevat samat perussäännöt kuin seinäpintojakin – työ kannattaa tehdä riittävän ajoissa, jolloin selvitään pienillä pohjatöillä.

Kattojen maalaukset ja pinnoitukset pelti-, huopa-, vartti- ja tiilikatoille.

Katto on avainasemassa suojelemassa sen alapuolisia rakenteita. Katot vaativat jatkuvaa huolenpitoa toimiakseen suunnitellulla tavalla.
Kattoremontin vaihtoehtona voi tapauskohtaisesti olla katon maalaus tai pinnoitus. Maalaus- tai pinnoitusvaihtoehdon edellytyksenä on, että katto on ehjä tai korjattavissa ja kattopinnan alapuoliset rakenteet ovat kunnossa.

Kattoremontit Jokiväriltä

Ulkoverhous on talon käyntikortti, josta tulee pitää hyvää huolta. Ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta vaihtelevalta säältä.
Ulkoverhousten kunnossapitoon kuuluu kunnostukset ja maalaukset. Oikea-aikaisesti tehdyt toimenpiteet pidentävät ulkoverhousten käyttöikää merkittävästi

Ulkoverhousremontit

Salaojat on avainasemassa perustusten tarkoituksenmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Salaojien toimimattomuus voi aiheuttaa rakennuksille merkittävää vahinkoa. Salaojia tulee tarkkailla ja huoltaa säännöllisesti niiden toiminnan varmistamiseksi. Salaojaremontin yhteydessä usein muotoillaan ympäröivät maat sadevesien ohjaamiseksi rakennuksesta poispäin ja samalla uusitaan mahdollisesti halkeilleet / hilseilleet sokkelipinnoitteet.

Sokkelit ja salaojat

Kattovuodot voivat olla joskus hankalia selvitettäviä ja vuotava katto tuo aina riskin muille rakenteille. Pelkkä epäilys katon vuodosta tulee ottaa vakavasti ja aloittaa syyn selvittäminen välittömästi. Teemme kattotiivistyksiä kaikille tunnetuille pintamateriaaleille sekä paikkaamme katossa näkyviä reikiä. Tiivistys on mahdollista tehdä myös talvella sekä kostealle pinnalle.

Kattotiivistykset

Näin remonttisi etenee

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että remonttisi etenee laaditun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Alkukartoitus

Alkukartoitus alkaa vierailulla remontoitavassa kohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja otamme kohteesta tarvittavat mitat ja teemme tarjouksen. Käynti on maksuton.

Sopimus ja työn kulku

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään sopimus ja tarkempi suunnitelma. Sopimuksessa käymme läpi töiden aikataulutuksen ja työn aloituksen. Sopimuksemme on turva myös sinulle.
Työskentelymme on avointa; mikäli työmaalla ilmenee yllätyksiä, kerromme niistä heti ja sovimme toimitatavan.

Työmaan valmistuminen

Kun remontti on valmis, raivaamme työmaan ja toimitamme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen. Työmaa luovutetaan asiakkaan hyväksyessä remontin lopputuloksen.

UKK

Milloin asbestikartoitus pitää tehdä?

Asbestikartoitus tehdään ennen vuotta 1994 rakennettuihin taloihin, mikäli remontti tai korjaustyö vaatii rakenteiden purkua.

Pyydä tarjous