Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus
Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Huolehdimme kiinteistöjen talvikunnossapidosta Joensuussa ja Outokummssa: lumenpudotukset sekä jäätyneiden rakenteiden, kourujen ja kaivojen sulatukset nopeasti ja tehokkaasti. Palvelumme kattaa kerrostalojen, korkeiden hallien sekä yksikerroksisten rivi- ja omakotitalojen kattojen lumenpudotus- sekä höyrytys- ja sulatuspalvelut.

Kattojen lumenpudotukset

Teemme lumenpudotukset ammattitaidolla ja turvallisesti, kattorakenteita vaurioittamatta. Käytössämme on nostinautokalusto, jolla työ sujuu tehokkaasti. Hankaliin paikkoihin yllämme köysien ja valjaiden avulla. Työturvallisuuden olemme huomioineet sekä pudottajien että ohikulkijoiden osalta.

Raskas lumimassa voi pahimmillaan:

- painaa ja rikkoa kantavia vesikattorakenteita
- ruhjoa alas liukuessaan vesikaton pinnoitteita ja läpiviennin tiivistyksiä
- aiheuttaa tippuessaan vaaratilanteita asukkaille ja ohikulkijoille.

Lumenpudotus tarvittaessa kuuluu huolelliseen kiinteistön hoitoon. Katolle kerrostuvan lumen ja jään määrää on tärkeä tarkistaa talven mittaan.

Tilaa lumenpudotukset ajoissa, ennen kuin vaaratilanteita pääsee muodostumaan.

Lumenpudotus
Lumenpudotus
Lumenpudotus
Lumenpudotus

Ratkaisut rakenteiden jäätymisongelmiin: ammattimainen höyrytys- ja sulatuspalvelu

Jos rakennuksen kourut tai syöksytorvet tai vaikkapa pihakaivot tukkeutuvat jäätymisen vuoksi, Jokivärin höyrytys- ja sulatuspalvelut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan ratkaisun. Kokeneet ammattilaisemme käyttävät hyväksi todettuja menetelmiä sulattaakseen jäätyneitä rakenteita. Tämä ehkäisee vahinkoja ja varmistaa kiinteistönne turvallisuuden. Palvelumme on suunnattu erityisesti torjumaan talven haasteet, tarjoten asiantuntevaa apua juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Ota yhteyttä ja varmista, että kiinteistösi pysyy toimivana ja turvallisena läpi talven.