Remontti Joensuu
Remontti Joensuu

Remontti Joensuu

Yhteystiedot

Jokiväri on toiminut Joensuussa vuodesta 1978 alkaen. Yhden miehen maalausyrityksestä on kasvanut korjausrakentamiseen ja remontteihin erikoistunut rakennusliike. Toimintamme on laajentunut myös muille paikkakunnille.

Jokiväri Joensuu palvelee kuluttajia, taloyhtiötä, yrityksiä sekä julkista sektoria hyvin monipuolisesti. Teemme kaikki sisä- ja ulkopuolen remontit laajuudesta riippumatta yhden sopimuksen periaatteella. Saat siis kauttamme myös remonttiin liittyvät LVIS-palvelut sisällytettynä sopimukseen.

Katso lisää palveluistamme.

Remontti Joensuu
Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Sisätilaremontteihin voi kuulua yksittäiset maalaus- ja korjausremontit kuin myös kokonaisvaltaiset keittiö-, kylpyhuone-, ja saunaremontit asennuksineen.
Lue lisää
Huoneistoremontit

Huoneistoremontit

Tervetuloa kotiin! Huoneistoremontilla lisäät kotisi viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Kun pinnat ja materiaalit ovat asukkailleen sopivia ja tarpeenmukaisia, myös kodin kestävyys ja toiminnallisuus kohenee. Remontit teemme halutessanne avaimet käteen-periaatteella, jolloin ammattilaisemme huolehtivat työn toteutuksen lisäksi kaikesta remontointiin liittyvistä asioista.

Lue lisää
Keittiöremontti

Keittiöremontti

Toimivassa ja viimeistellyssä keittiössä askareet sujuvat ja tavarat löytävät paikkansa. Keittiöremontti on kodin vaativimpia remontteja, ja se kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti yhdessä ammattilaisen kanssa.

Lue lisää
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Oman saunan löylyt ja huolella tehty tila kutsuu viihtymään. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.
Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen.

Lue lisää
Ulkoremontit

Ulkoremontit

Oli kyseessä ulkoseinien tai kattojen maalaus, sokkelien korjaus, terassiremontti tai salaojien asennus, hoidamme homman.
Lue lisää
Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumien pudotus katoilta on rakennusten ja rakennusten käyttäjien suojelua parhaimmillaan. Lumikuormien aiheuttamat vaurioriskit liittyvät usein isojen hallien kattorakenteisiin. Vaikkakin pientalojen rakenteet kestävät suuriakin lumikuormia, voi katolla olla esim. rakenteita, joiden takia lumikuormien keventäminen on tarpeellista. Rakennusten ympärillä tulee huomioida ohikulkijoille ja muille liikkujille rakennusten katoilta mahdollisesti tippuvan lumen ja jään aiheuttamat riskit.

Lue lisää
Ulkoverhousremontit

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhous on talon käyntikortti, josta tulee pitää hyvää huolta. Ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta vaihtelevalta säältä.
Ulkoverhousten kunnossapitoon kuuluu kunnostukset ja maalaukset. Oikea-aikaisesti tehdyt toimenpiteet pidentävät ulkoverhousten käyttöikää merkittävästi

Lue lisää
Katon maalaus ja pinnoitus

Katon maalaus ja pinnoitus

Kattomaalaus kattosi suojaksi. Tarjoamme peltikaton maalausta sekä tiilikaton ja huopakaton pinnoitusta. Tilaa maksuton arviontikäynti. Kattoremontin vaihtoehtona voi tapauskohtaisesti olla katon maalaus tai pinnoitus. Maalaus- tai pinnoitusvaihtoehdon edellytyksenä on, että katto on ehjä tai korjattavissa ja kattopinnan alapuoliset rakenteet ovat kunnossa.

Lue lisää
Toimitilaremontit

Toimitilaremontit

Toimitilasi perus-, ja vahinkokorjaukset sekä kaikki remontit peruskorjauksista isoihin muutostöihin tai viihtyvyyttä parantaviin ratkaisuihin.
Lue lisää
Putkiremontit/KVR

Putkiremontit/KVR

Putkiremontti on taloyhtiön suurimpia remontteja, jonka yhteydessä monesti päivitetään asuntojen yleisilmeitä.
Teemme putkiremontteja myös KVR-hankkeina.

Lue lisää
Vahinkosaneeraukset

Vahinkosaneeraukset

Vahinkojen syntymistä ei aina voida estää, mutta nopeasti asiaan tarttumalla vahinkojen aiheuttamaa haittaa voidaan usein myös pienentää.
Vahinkosaneerauksissa käyttäjän tarpeet ovat työnteon ytimessä. Vahingon aiheuttaman haitan minimointi ja työn tehokas eteneminen ovat kaikkien etu.
Teemme jatkuvasti mm. vesivahinkosaneerauksia. Yrityskokomme ja joustava työnteko kulttuurimme mahdollistavat yleensä hyvin nopean reagoinnin korjauksen aloittamiseksi.

Lue lisää
Jeesari

Jeesari

Jeesari on apu pientä remonttia vaativiin tilanteisiin. Tulemme paikalle tarvittaessa nopeasti korjaamaan pienet vauriot, huoltoa tai asennus vaativat kohteet.
Lue lisää

Toimipisteessä palvelevat

Alasintie 1, 80130 Joensuu
0400 184 284

Jukka Lasaroff

Jukka Lasaroff

Aluepäällikkö
Myynti
040 510 9137
jukka.lasaroff@jokivari.fi

Jani Kiiskinen

Jani Kiiskinen

Työnjohtaja (rakennusinsinööri)
0400 478 418
jani.kiiskinen@jokivari.fi

Jussi Ronkainen

Jussi Ronkainen

Työnjohtaja (rakennusmestari)
0400 152 115
jussi.ronkainen@jokivari.fi