Toimitilaremontit
Toimitilaremontit

Toimitilaremontit

Kaipaako toimitilasi päivitystä tai oletko kenties juuri aloittanut yritystoiminnan uudessa tilassa? Toimitilan perusteella potentiaalinen asiakas voi päättää, astuuko ovesta sisään vai jatkaako matkaansa ja siksi sen viihtyvyyteen kannattaakin panostaa. Toimitiloissa teemme peruskorjauksia, vahinkokorjauksia, viihtyvyysremontteja, muutostöitä, sisäilma- ja julkisivuremontteja. Palvelemme yrityksiä myös vuosisopimuksilla.

Teollisuus ja varastointi asettaa aina tiloille omat haasteensa. Tuotannon muuttuessa tehtaan layout muuttuu ja koneille rakennetaan uusia paikkoja. Joskus tilan käyttötarkoitus vaan muuttuu ja tila vaatii saneerauksen uutta käyttötarkoitusta varten.

Olemme saaneet olla mukana lukuisissa tilamuutoksissa. Työsisällöt ovat olleet erittäin monialaisia olemassa olevan tilan saneerauksesta aina tilan uuteen käyttötarkoitukseen.

Teemme kaikki tiloihin liittyvät muutostyöt suunnitelmien pohjilta kokonais- tai osaurakkana.

Teollisuustilat ja hallit

Liiketilat ovat yrityksen käyntikortti. Tilat ovat myös erittäin tärkeä tekijä luomassa työtyytyväisyyttä sekä viihtyvyyttä.
Toimisto- ja liiketilaremontin tarve voi lähteä käyttäjämuutoksesta, toimintojen muuttumisesta sekä joskus käyttäjien terveyteen liittyvistä syistä.
Remontteihin voidaan kytkeä osaurakoinnit sähkö- ja putkitöiden osalta. Kokonaisurakointi säästää tilaajan resursseja ja usein myös jouduttaa työmaan läpimenoa.

Toimisto- ja liiketilaremontit

Jokaisella ravintolalla on oma ilmeensä. Olemme saaneet olla mukana useissa ravintola- / kahvilaremonteissa toteuttamassa tilaajaan luomaa tilasuunnitelmaa. Tilasuunnitelmiin liittyy yleisesti myös valaistukseen sekä kalustamiseen liittyvät yksityiskohdat, jotka luovat halutun tunnelman. Kauttamme saat kattavan työsisällön remonttisi tarpeeseen ja suunnittelemme mielellämme ratkaisuja kanssasi.

Ravintolat

UKK

Milloin asbestikartoitus pitää tehdä?

Asbestikartoitus tehdään ennen vuotta 1994 rakennettuihin taloihin, mikäli remontti tai korjaustyö vaatii rakenteiden purkua.

Pyydä tarjous