OP - Outokumpu
OP - Outokumpu

OP - Outokumpu

Toimitilaremontti OP-Pankki OutokumpuToimitilaremontti OP-Pankki Outokumpu 2Toimitilaremontti OP-Pankki Outokumpu 3Toimitilojen uusi ilme OutokumpuToimitilojen uusi ilme Outokumpu 2Työntekijän ja asiakkaan viihtyisyysToimitilojen käytännöllisyysRemontilla päivitys ilmeeseenPeruskorjaus ammattitaidolla

Outokummun Osuuspankin tilat olivat muuttuneet epäkäytännöllisiksi ja nähneet parhaat päivänsä. Jokivärin kätevissä käsissä tila muuttui toimivaksi pankkitilaksi, jossa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät.
Remonttirakentamisella päivitettiin kaikki asiakaspalvelu- ja henkilöstötilat uusia vaatimuksia vastaaviksi. Peruskorjaus vaati jopa väliseinien siirtämistä, jotta pohjaratkaisusta saatiin pankin toimintaan tarkoituksenmukainen. Seinäpinnat maalattiin neutraaleilla väreillä, alakattoja uusittiin ja tilan valaistus uusittiin miellyttäväksi ja tietotyöskentelyyn sopivaksi.

Kaikki pinnat päivitettiin kulutusta kestäviksi ja helppohoitoisiksi. Lattioille asennettiin nykyaikainen julkisiin tiloihin suunniteltu tekstiililaatta, jotta pankkikonttorin akustiikka muuttuisi miellyttävämmäksi, eikä ääni kaikuisi pankkisalissa. Toimitilaremontti oli kaiken kattava ja ulottui lattiasta kattoon ja jopa seiniin. Vajaassa kahdessa kuukaudessa toimitila saatiin saneerattua lattiasta kattoon.

Pyydä tarjous