Remontti Kuopio
Remontti Kuopio

Remontti Kuopio

Remontit huoneistoissa ja toimitiloissa sekä taloyhtiöiden linjasaneerauksia. Uudista kotisi tai kiinteistösi Kuopiossa ja Pohjois-Savossa Jokivärin ammattilaisten avulla.

Yhteistyömme takaa sinulle luotettavan kumppanin, joka vastaa kaikkiin erityistarpeisiisi; tehdään yhdessä asumisesta mukavampaa.

Yhteystiedot

Jokiväri on toiminut Kuopiossa vuodesta 2013. Joensuussa 1978 perustetusta yhden miehen maalausyrityksestä on kasvanut korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka toimii useammalla paikkakunnalla.

Jokiväri Kuopio on erikoistunut linjasaneerauksiin sekä putkiremonttien KVR-urakointiin. Yhtiö on rakentanut oman JKVR-urakointimallin helpottamaan ja vauhdittamaan taloyhtiöille räätälöityjä putkiremontteja.

Taloyhtiöiden lisäksi palvelemme Kuopiossa kuluttajia ja yrityksiä monenlaisissa remontointi- ja muutostarpeissa. Luonnollisesti työsisältöömme kuuluu aina tarvittaessa kaikki osaurakoinnit.

Jokiväri Kuopion työnjohtajia linjasaneerauskohteen katolla.
Putkiremontit/KVR

Putkiremontit/KVR

Putkiremontti on taloyhtiön suurimpia remontteja, jonka yhteydessä monesti päivitetään asuntojen yleisilmeitä.
Teemme putkiremontteja myös KVR-hankkeina.

Lue lisää
Toimitilaremontit

Toimitilaremontit

Toimitilasi perus-, ja vahinkokorjaukset sekä kaikki remontit peruskorjauksista isoihin muutostöihin tai viihtyvyyttä parantaviin ratkaisuihin.
Lue lisää
Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Sisätilaremontteihin voi kuulua yksittäiset maalaus- ja korjausremontit kuin myös kokonaisvaltaiset keittiö-, kylpyhuone-, ja saunaremontit asennuksineen.
Lue lisää
Huoneistoremontit

Huoneistoremontit

Tervetuloa kotiin! Huoneistoremontilla lisäät kotisi viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Kun pinnat ja materiaalit ovat asukkailleen sopivia ja tarpeenmukaisia, myös kodin kestävyys ja toiminnallisuus kohenee. Remontit teemme halutessanne avaimet käteen-periaatteella, jolloin ammattilaisemme huolehtivat työn toteutuksen lisäksi kaikesta remontointiin liittyvistä asioista.

Lue lisää
Keittiöremontti

Keittiöremontti

Toimivassa ja viimeistellyssä keittiössä askareet sujuvat ja tavarat löytävät paikkansa. Keittiöremontti on kodin vaativimpia remontteja, ja se kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti yhdessä ammattilaisen kanssa.

Lue lisää
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Oman saunan löylyt ja huolella tehty tila kutsuu viihtymään. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.
Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen.

Lue lisää
Sisäilmakorjaukset

Sisäilmakorjaukset

Koti ja työpaikka ovat ihmisille hyvin tärkeitä. Useat ihmiset ovat valtaosan päivästään sisätiloissa. Sisäilman laatuun tulee kiinnittää huomiota ja mikäli ilman laatu arveluttaa on syytä ryhtyä toimenpiteisiin asian varmistamiseksi. Sisäilmalla voi olla myös moninaisia vaikutuksia viihtyvyyteen, terveyteen sekä jopa jaksamiseen. Toteutamme sisäilma korjaukset suunnitelmien pohjalta asiakaan tarpeet huomioiden.

Lue lisää
Esteettömyys

Esteettömyys

Asuntokantamme kaikissa asuntotyypeissä on vielä runsaasti asuntoja, joissa esteettömyyden vaatimukset eivät pääse toteutumaan. Puutteet havaitaan usein silloin, kun esimerkiksi liikuntakyvyssä tapahtuu muutoksia. Asuntojen toimintoja voidaan parantaa ja tehdä niistä taas toimivampia ympäristöjä asukkaan sen hetkiset tarpeet huomioiden.

Lue lisää
Ulkoverhousremontit

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhous on talon käyntikortti, josta tulee pitää hyvää huolta. Ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta vaihtelevalta säältä.
Ulkoverhousten kunnossapitoon kuuluu kunnostukset ja maalaukset. Oikea-aikaisesti tehdyt toimenpiteet pidentävät ulkoverhousten käyttöikää merkittävästi

Lue lisää
Vahinkosaneeraukset

Vahinkosaneeraukset

Vahinkojen syntymistä ei aina voida estää, mutta nopeasti asiaan tarttumalla vahinkojen aiheuttamaa haittaa voidaan usein myös pienentää.
Vahinkosaneerauksissa käyttäjän tarpeet ovat työnteon ytimessä. Vahingon aiheuttaman haitan minimointi ja työn tehokas eteneminen ovat kaikkien etu.
Teemme jatkuvasti mm. vesivahinkosaneerauksia. Yrityskokomme ja joustava työnteko kulttuurimme mahdollistavat yleensä hyvin nopean reagoinnin korjauksen aloittamiseksi.

Lue lisää
Jeesari

Jeesari

Jeesari on apu pientä remonttia vaativiin tilanteisiin. Tulemme paikalle tarvittaessa nopeasti korjaamaan pienet vauriot, huoltoa tai asennus vaativat kohteet.
Lue lisää

Toimipisteessä palvelevat

Yrittäjäntie 32, 70150 Kuopio
0400 581 400

Ville Tuppurainen

Ville Tuppurainen

Aluepäällikkö
0400 581 400
ville.tuppurainen@jokivari.fi

Reetta Kuosmanen

Reetta Kuosmanen

Myynti, työnjohtaja
0400 183 710
reetta.kuosmanen@jokivari.fi

Miia Saukkonen

Miia Saukkonen

Linjasaneerausten asiakaspalvelu
0400 351 090
miia.saukkonen@jokivari.fi

Risto Räsänen

Risto Räsänen

Työpäällikkö, vastaava työnjohtaja (rakennusmestari)
0400 282 852
risto.rasanen@jokivari.fi

Marko Haapala

Marko Haapala

Vastaava työnjohtaja (rakennusmestari)
040 570 5867
marko.haapala@jokivari.fi

Niko Haapalainen

Niko Haapalainen

Työnjohtaja
0400 176 876
niko.haapalainen@jokivari.fi

Aleksi Pitkänen

Aleksi Pitkänen

Vastaava työnjohtaja (rakennusmestari)
0400 175 688
aleksi.pitkanen@jokivari.fi

Jyri Repo

Jyri Repo

Työnjohtaja (rakennusinsinööri)
040 125 1764
jyri.repo@jokivari.fi

Jari Rönkä

Jari Rönkä

Työnjohtaja
0400 277 181
jari.ronka@jokivari.fi