Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla parannat pesutilojesi viihtyvyyttä sekä toimivuutta.

Pyydä tarjousOta yhteyttä

LEMPEÄT LÖYLYT JA KUTSUVA KYLPYHUONE

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat kodin remonteista suurimpia ja vaativat erityistä ammattiosaamista. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.

Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen. Asentajamme ovat VTT-sertifioituja, märkätilatyöskentelyyn kouluttautuneita ammattilaisia. Tarjoukseemme sisältyy tarvittaessa myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt sekä erikoispurkua vaativat työt.

Lisäpalveluna tarjoamme materiaali-, tila- ja kalustesuunnittelua. Kylpyhuoneisiin suunnittelemme laattavaihtoehtoja, vaihtoehtoisia pintamateriaaleja ja väriyhdistelmiä sekä tarjoamme vaihtoehtoja tilan kalustukseen. Saunan pintamateriaaleiksi löydät kauttamme niin ikään erilaisia mallivaihtoehtoja niin värien kuin käytettävien materiaalienkin puolelta.

Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit
Kylpyhuoneremontit

Asiakaskokemuksia

Kylpyhuoneremontti, jossa pieni tila otettiin tehokäyttöön.

"Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli erittäin siisti. Kiinnitin huomioni hyviin suojauksiin, jolloin ylimääräiseltä sotkulta vältyttiin. Yhteistyö sujui hyvin. Erityispisteet annan suhtautumisesta lemmikkeihini, jotka majailivat kotona remontista huolimatta."

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa

Toteutimme Jaanalle ja Samille remontin kylpyhuoneeseen, jossa koko tila meni uusiksi pintojen ja kalusteiden osalta.

"Erityisen tyytyväisiä olemme remonttivastaavaan, joka piti langat käsissä. Meidän ei tarvinnut olla työnjohtajina selvittelemässä eri toimijoiden aikatauluja ym. Erittäin stressitöntä.
Aina, jos oli aihetta selvittää meiltä asioita, niin heti oltiin yhteydessä ja kysyttiin tai ehdotettiin toista ratkaisua."

Jaana ja Sami

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Joensuussa