Yritys
Yritys

Yritys

Asumisviihtyvyyttä ja kiinteistöjen korjausrakentamista jo reilun neljän vuosikymmenen ajan. Kaikki hoituu sokkelista piipunhattuun rautaisella ammattitaidolla.

Olemme Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Pirkanmaalla toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia vankalla vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme viihtyisiä tiloja sekä lisätä asumisterveyttä. Suunnitelmat ja toteutus tehdään niin asiakkaidemme kuin rakennustenkin parhaaksi, aina asiakaslähtöisesti toiveita ja tarpeita kuunnellen. Työyhteisössämme haluamme ylläpitää innostavaa ilmapiiriä parhaan mahdollisen palveluprosessin sekä lopputuloksen saavuttamiseksi.

Laatua moniin tarpeisiin

Asiakkaille
Luomme lisää viihtyvyyttä ja asumisterveyttä. Tavoitteenamme on luoda asiakassuhde, jossa asiakasta kuunnellaan ja kuullaan sekä luodaan avoin, keskusteleva kumppanuus.

Rakennuksille
Pidennämme rakennuksen elinkaarta. Remontoimalla rakennuksen arvo säilyy ja tilat ovat nykyaikaisia, toimivia ja viihtyisiä.

Yrityksille
Toimitilat kertovat omaa tarinaansa asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille. Autamme yrityksiä viestimään omasta tekemisestään sekä vahvistamaan brändiään toimitilojen kautta. Viihtyisä työympäristö on motivoiva ja parantaa yrityksen tehokkuutta ja työntekijöiden viihtyvyyttä.

Henkilöstölle
Työyhteisössämme haluamme ylläpitää oppimista, innostavaa ilmapiiriä sekä avoimuutta. Kun töissä on mukava olla, näkyy se työmailla myös muille.

Toiveiden mukaisia toimenpiteitä

Rakennuksen kunnon ylläpito tai vanhojen tilojen päivittäminen tähän päivään on tärkeää, jotta tilat vastaavat tarpeita ja käyttötarkoituksia. Korjausrakentamisella saadaan vaikkapa hyvä pohjaratkaisu toimimaan aiempaa paremmin muuttuneiden toiveiden ja käyttötarpeiden mukaisiksi. Pienet viat ja kulumat on mahdollista hoitaa peruskorjauksella, ja näin saada rakennuksen elinkaareen lisää vuosia.

Meille on myönnetty Rakentamisen Laatu ry:n RALA-pätevyys seuraaville toimialoille: vesikattotyöt (pelti), vedeneristystyöt (sisäpuoliset), julkisivutyöt, betonirakenteiden korjaukset, huoneistojen muutos- ja korjaustyöt, märkätilojen kosteusvauriokorjaukset, talotekninen pääurakka (sis. YSE98 mukaiset päätoteuttajan velvollisuudet).

Tilaajavastuun pikatarkistuksen voit tehdä tästä. Jokiväri Oy:n RALA-todistuksen voit hakea Ralan verkkosivuilta: http://www.rala.fi/. Asiakastieto on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat platina-sertifikaatin.