Referenssit
Referenssit

Referenssit

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa

Sisätilaremontit

Pienet tilat tehokäyttöön!

Kylpyhuoneessa suunnittelussa kannattaa kiinnittää huomiota ratkaisuihin, jotka kestävät aikaa ja sisustustyylien vaihtumista. Hyvä kalustesuunnittelu mahdollistaa riittävän säilytystilan myös pienempiin tiloihin. Tämän kylppärin elävä ja lämminhenkinen lattiapinta saatiin mosaiikkilaatalla, jonka alle asensimme lattialämmityksen. Seinien tiililadonta on toteutettu yhdistelemällä matta- ja kiiltäväpintaista laattaa, joilloin lopputulos poikkeaa hieman valtavirrasta Katon tervaleppäpaneeli tuo tilaan lämminhenkistä tunnelmaa.

Asiakkaan kommentti: “Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli erittäin siisti. Kiinnitin huomioni hyviin suojauksiin, jolloin ylimääräiseltä sotkulta vältyttiin. Yhteistyö sujui hyvin. Erityispisteet annan suhtautumisesta lemmikkeihini, jotka majailivat kotona remontista huolimatta."

Kalusteet: ilona-keittiöt // Suihkunurkka: Laattapiste

SalaCavalan muodonmuutos

Toimitilaremontit

Vararengasravintoloiden kahvila-ravintola SalaCavalan työskentelytilat ja keittiö kokivat käsissämme totaalisen kasvojenkohotuksen.

Asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellussa remontissa värimaailma päädyttiin toistamaan salin puolen kanssa yhteensopivaksi. Materiaalivalintoja ohjasi kestävyys, sillä toimitilaa ei ole tarkoitus remontoida vuosittain, eikä edes muutaman vuoden välein. Lisäksi materiaaleissa huomioitiin puhdistettavuus, kustannustehokkuus ja tilaan sopivuus.

Asiakkaan kommentti: ”Parasta remontissa oli lopputulos, jouhevuus, sujuvuus sekä stressittömyys. Olemme tyytyväisiä ja annamme täydet viisi tähteä!”

Selaa referenssejä

Pyydä tarjous