Remontti Outokumpu
Remontti Outokumpu

Remontti Outokumpu

Valitessasi meidät kumppaniksi voit luottaa nopeaan ja joustavaan remonttipalveluun, joka toteutetaan asiakkaan ehdoilla. Remonttitiimissämme on joukko moniosaajia, joilta sujuu remontit lattiasta kattoon ja sokkelista piipunhattuun, pienestä jeesausavusta suurempaankin saanerausurakkaan.

Yhteystiedot

Jokiväri on toiminut Outokummussa vuodesta 2012 alkaen. Joensuussa 1978 perustetusta yhden miehen maalausyrityksestä on kasvanut korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka toimii useammalla paikkakunnalla.

Jokiväri Outokumpu palvelee kuluttajia, taloyhtiötä, yrityksiä sekä julkista sektoria hyvin monipuolisesti. Teemme kaikki sisä- ja ulkopuolen remontit yhden sopimuksen periaatteella. Saat siis kauttamme myös remonttiin liittyvät LVIS-palvelut sisällytettynä sopimukseen.

Toiminta-alueenamme on Outokumpu, Polvijärvi, Tuusniemi, Kaavi, Heinävesi ja Liperi.

Remontti Outokumpu
Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Sisätilaremontteihin voi kuulua yksittäiset maalaus- ja korjausremontit kuin myös kokonaisvaltaiset keittiö-, kylpyhuone-, ja saunaremontit asennuksineen.
Lue lisää
Huoneistoremontit

Huoneistoremontit

Tervetuloa kotiin! Huoneistoremontilla lisäät kotisi viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Kun pinnat ja materiaalit ovat asukkailleen sopivia ja tarpeenmukaisia, myös kodin kestävyys ja toiminnallisuus kohenee. Remontit teemme halutessanne avaimet käteen-periaatteella, jolloin ammattilaisemme huolehtivat työn toteutuksen lisäksi kaikesta remontointiin liittyvistä asioista.

Lue lisää
Keittiöremontti

Keittiöremontti

Toimivassa ja viimeistellyssä keittiössä askareet sujuvat ja tavarat löytävät paikkansa. Keittiöremontti on kodin vaativimpia remontteja, ja se kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti yhdessä ammattilaisen kanssa.

Lue lisää
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Oman saunan löylyt ja huolella tehty tila kutsuu viihtymään. Huolellinen tilasuunnittelu ja loppuun harkitut materiaalivalinnat takaavat pitkän käyttöiän ja viimeistellyn lopputuloksen.
Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiajan työvaiheista ja asianmukaisesta toteutuksesta rakennusmääräyksiä noudattaen.

Lue lisää
Sisäilmakorjaukset

Sisäilmakorjaukset

Koti ja työpaikka ovat ihmisille hyvin tärkeitä. Useat ihmiset ovat valtaosan päivästään sisätiloissa. Sisäilman laatuun tulee kiinnittää huomiota ja mikäli ilman laatu arveluttaa on syytä ryhtyä toimenpiteisiin asian varmistamiseksi. Sisäilmalla voi olla myös moninaisia vaikutuksia viihtyvyyteen, terveyteen sekä jopa jaksamiseen. Toteutamme sisäilma korjaukset suunnitelmien pohjalta asiakaan tarpeet huomioiden.

Lue lisää
Esteettömyys

Esteettömyys

Asuntokantamme kaikissa asuntotyypeissä on vielä runsaasti asuntoja, joissa esteettömyyden vaatimukset eivät pääse toteutumaan. Puutteet havaitaan usein silloin, kun esimerkiksi liikuntakyvyssä tapahtuu muutoksia. Asuntojen toimintoja voidaan parantaa ja tehdä niistä taas toimivampia ympäristöjä asukkaan sen hetkiset tarpeet huomioiden.

Lue lisää
Ulkoremontit

Ulkoremontit

Oli kyseessä ulkoseinien tai kattojen maalaus, sokkelien korjaus, terassiremontti tai salaojien asennus, hoidamme homman.
Lue lisää
Katon maalaus ja pinnoitus

Katon maalaus ja pinnoitus

Kattomaalaus kattosi suojaksi. Tarjoamme peltikaton maalausta sekä tiilikaton ja huopakaton pinnoitusta. Tilaa maksuton arviontikäynti. Kattoremontin vaihtoehtona voi tapauskohtaisesti olla katon maalaus tai pinnoitus. Maalaus- tai pinnoitusvaihtoehdon edellytyksenä on, että katto on ehjä tai korjattavissa ja kattopinnan alapuoliset rakenteet ovat kunnossa.

Lue lisää
Kattoremontit ja  kattojen kausihuollot

Kattoremontit ja kattojen kausihuollot

Teemme kattoremontit sekä katon huollot nopeasti ja tehokkaasti. Myös mökkien kattorempat. Toiminta-alueemme kattoremonteille on Joensuu, Kuopio ja Outokumpu.
Lue lisää
Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumenpudotus, höyrytys ja sulatus

Lumien pudotus katoilta on rakennusten ja rakennusten käyttäjien suojelua parhaimmillaan. Lumikuormien aiheuttamat vaurioriskit liittyvät usein isojen hallien kattorakenteisiin. Vaikkakin pientalojen rakenteet kestävät suuriakin lumikuormia, voi katolla olla esim. rakenteita, joiden takia lumikuormien keventäminen on tarpeellista. Rakennusten ympärillä tulee huomioida ohikulkijoille ja muille liikkujille rakennusten katoilta mahdollisesti tippuvan lumen ja jään aiheuttamat riskit.

Lue lisää
Ulkoverhousremontit

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhous on talon käyntikortti, josta tulee pitää hyvää huolta. Ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta vaihtelevalta säältä.
Ulkoverhousten kunnossapitoon kuuluu kunnostukset ja maalaukset. Oikea-aikaisesti tehdyt toimenpiteet pidentävät ulkoverhousten käyttöikää merkittävästi

Lue lisää
Sokkelit ja salaojat

Sokkelit ja salaojat

Salaojat on avainasemassa perustusten tarkoituksenmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Salaojien toimimattomuus voi aiheuttaa rakennuksille merkittävää vahinkoa. Salaojia tulee tarkkailla ja huoltaa säännöllisesti niiden toiminnan varmistamiseksi. Salaojaremontin yhteydessä usein muotoillaan ympäröivät maat sadevesien ohjaamiseksi rakennuksesta poispäin ja samalla uusitaan mahdollisesti halkeilleet / hilseilleet sokkelipinnoitteet.

Lue lisää
Toimitilaremontit

Toimitilaremontit

Toimitilasi perus-, ja vahinkokorjaukset sekä kaikki remontit peruskorjauksista isoihin muutostöihin tai viihtyvyyttä parantaviin ratkaisuihin.
Lue lisää
Vahinkosaneeraukset

Vahinkosaneeraukset

Vahinkojen syntymistä ei aina voida estää, mutta nopeasti asiaan tarttumalla vahinkojen aiheuttamaa haittaa voidaan usein myös pienentää.
Vahinkosaneerauksissa käyttäjän tarpeet ovat työnteon ytimessä. Vahingon aiheuttaman haitan minimointi ja työn tehokas eteneminen ovat kaikkien etu.
Teemme jatkuvasti mm. vesivahinkosaneerauksia. Yrityskokomme ja joustava työnteko kulttuurimme mahdollistavat yleensä hyvin nopean reagoinnin korjauksen aloittamiseksi.

Lue lisää
Pienurakointi

Pienurakointi

Pienurakointi on joustava palvelumuoto niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kuluttajille. Pienurakointi on nimensä mukaisesti rajattu tietyillä kriteereillä. Meillä se tarkoittaa yleensä projekteja, jotka ovat tarkkaan sovittu ja dokumentoitu. Yleisesti pienurakoissa ei ole jatkuvasti paikalla olevaa työnjohtajaa, vaan työt etenevät vastuullisten asentajien toteuttamina työnjohdon käydessä tekemässä sovitut tarkastukset sekä dokumentoinnin.

Lue lisää
Jeesari

Jeesari

Jeesari on apu pientä remonttia vaativiin tilanteisiin. Tulemme paikalle tarvittaessa nopeasti korjaamaan pienet vauriot, huoltoa tai asennus vaativat kohteet.
Lue lisää

Toimipisteessä palvelevat

Kauppakatu 6, 83500 Outokumpu
050 375 9070

Vesa Tuononen

Vesa Tuononen

Aluepäällikkö
050 375 9070
vesa.tuononen@jokivari.fi