Kattoremontit ja kattojen kausihuollot

Kattoremontit ja kattojen kausihuollot

Teemme kattoremontit sekä katon huollot nopeasti ja tehokkaasti. Myös mökkien kattorempat. Toiminta-alueemme kattoremoteille on Joensuun ja Outokummun seutu.

Pyydä tarjous

KATTOHUOLTO TALVEN VARALLE

Kurkistus katolle ennen talven tuloa on tärkeä tehdä hyvissä ajoin syksyllä ja varmistaa, että katto on valmis talven varalle.

Kattohuoltopalvelumme sisältää

 • Katon tarkastus ja korjaus: Tarkastamme katon mahdollisten vaurioiden, kuten tiilihalkeamien, reikien tai muiden vikojen varalta.Korjaamme vaurioituneet kohdat.
 • Rännien ja vesikourujen puhdistus: Poistamme lehdet, oksat ja muut roskat, jotta vesi pääsee valumaan esteettä ja näin estetään jääpadon muodostuminen. Huolehdimme myös, että räystäskourut ja -kaivot toimivat suunnitellusti.
 • Sammaleen poisto: Poistamme sammaleen ja muun kasvuston. Ne voivat kerätä kosteutta ja aiheuttaa katon vaurioitumista.
 • Katon ilmanvaihdon tarkastus: Varmistamme, että katon tuuletus toimii suunnitellusti ja kosteus pääsee haihtumaan eikä aiheuta ongelmia.
 • Vesikaton läpivientien tarkastus: Tarkastamme savupiiput, tuuletusputket ja muut läpiviennit tiivistysten ja kunnon osalta. Teemme korjauksia tarvittaessa. Lue lisää kattotiivistyksistä.
 • Lumiesteiden tarkastus ja asennus: Varmistamme, että lumiesteet ja niiden kiinnitykset ovat kunnossa. Asennamme tarvittaessa lisää lumiesteitä, jotta niitä on riittävästi.
 • Kattoturvatuotteiden tarkastus ja asennnus: Varmistamme, että kattosillat, tikkaat ja muut turvatuotteet ovat kunnossa ja turvallisia käyttää. Asennamme tarvittaessa puuttuvia tuotteita.
Huolla kattosi talven varalle
Huolla kattosi talven varalle

PIDÄ RAKENNUKSESI YKSI TÄRKEIMMISTÄ SUOJISTA KUNNOSSA

Katto on talon tärkeimpiä elementtejä. Katto suojaa alapuolisia rakenteita kosteudelta, joten sen on oltava tiivis ja tuulettuva. Onnistuneeseen kattoremonttiin tarvitaan aikaa kestävät, laadukkaat materiaalit ja riittävän laaja varustetarjonta, osaavien ammattilaisten lisäksi.

Remontin jälkeen katto on turvallinen ja sen käyttöikäodote on 30–50 vuotta.

Teemme kattoremontit seuraaville katemateriaaleille:

 • Peltikatto
 • Konesaumapeltikatto
 • Bitumikatto
 • Tiilikatto

Jokainen kattoremontti aloitetaan huolellisella vanhan katon kartoituksella, jolloin tarjous saadaan mahdollisimman tarkasti vastaamaan myös mahdollisia piilossa olevia lisäkorjaustarpeita. Tarjoukseemme liitetään aina sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Teemme myös kattopinnoituksia tiili- ja peltikatoille. Maalaus- tai pinnoitusvaihtoehdon edellytyksenä on, että katto on ehjä tai korjattavissa ja kattopinnan alapuoliset rakenteet ovat kunnossa. Lue lisää kattomaalauksista.

Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit
Kattoremontit

Asiakaskokemuksia

Asentajakaksikko Teemu ja Timo kävi huoltamassa peltikaton kuntoon Jussin johdolla. Mika antoi palvelustamme kokonaisuudessaan viisi tähteä ja suosittelee Jokiväriä.

"Vastaus yhteydenottooni tuli nopeasti. Meillä paikan päällä käynyt työnjohtaja hoiti homman mallikkaasti ja asentajaporukka oli mukava. Viestintä sähköpostilla toimi."

Mika T, Joensuu

Peltikaton huoltoa Joensuussa