Ravintolaremontit / Gloria - Salacavala - Bierstube
Ravintolaremontit / Gloria - Salacavala - Bierstube

Ravintolaremontit / Gloria - Salacavala - Bierstube

Toimitilaremontti Kuopio ravintolatLiiketilaremontit Kuopio ravintolatViihtyvyyttä liiketiloihinToimitilaremontti Kuopio ravintolat 2Liiketilaremontit Kuopio ravintolat 2Ravintolaremontilla uusi ilmeToimitilaremontit Kuopio ravintolat 3Liiketilaremontit Kuopio ravintolat 3Työntekijöiden sekä asiakkaiden viihtyvyyttä parantaen

Pystymme toteuttamaan vaativiakin toimitilaremontteja, luoden viihtyisiä työ- sekä asiakasympäristöjä. Erityisiä vahvuuksiamme ovat asiakkaan aikataulussa pysyminen, joustava ote ja kykymme eläytyä muuttuvissa tilanteissa.Nostalginen kuopiolainen olutravintola Bierstube sai remontissa ylleen uudet upeat puitteet. Jokiväri remontoi haastavan ja nostalgisen kohteen vanhaa kunnioittaen, ja modernisoiden ravintolatoiminnassa tarvittavaa infrastruktuuria.

Yökerho Glorian kellarin entisen tarjoilutiskin tilalle rakennettiin tunnelmallinen ja intiimi VIP-nurkkaus. Karaoketilaan nousi täysin uusi baaritiski, josta voi palvella asiakkaita entistäkin tehokkaammin.
Entiseen pankkiholviin rakennetun tilan saneerauksessa tuli ottaa huomioon myös erityisen jämäkät rakenteet paksuine seinineen.

Myös Kahvila-ravintola SalaCavalan työskentelytilat ja keittiö kokivat käsissämme täydellisen saneerauksen ja kasvojenkohotuksen.
Asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellussa remontissa, haluttiin toistaa salin värimaailmaa myös keittiössä.
Materiaalivalintoja ohjasi kestävyys, sillä toimitilaa ei ole tarkoitus remontoida vuosittain, eikä edes muutaman vuoden välein.

”Parasta remontissa oli lopputulos, jouhevuus, sujuvuus sekä stressittömyys. Olemme tyytyväisiä ja annamme täydet viisi tähteä”, kertoi SalaCavalan väki remontin päätyttyä.

Pyydä tarjous