Asiakaskokemuksia
Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Tutustu asiakkaiden antamiin palautteisiin Jokivärin palveluista.

Anna palautetta

Toteutimme Jaanalle ja Samille remontin kylpyhuoneeseen, jossa koko tila meni uusiksi pintojen ja kalusteiden osalta.

Lue lisää

Erityisen tyytyväisiä olemme remonttivastaavaan, joka piti langat käsissä. Meidän ei tarvinnut olla työnjohtajina selvittelemässä eri toimijoiden aikatauluja ym. Erittäin stressitöntä.
Aina, jos oli aihetta selvittää meiltä asioita, niin heti oltiin yhteydessä ja kysyttiin tai ehdotettiin toista ratkaisua.

Jaana ja Sami

As Oy Lepopankossa Kuopiossa toteutimme LVIS-peruskorjausta, jossa työnalla meillä oli 128 huoneistoa sekä taloyhtiön yhteiset tilat. Asiakaspalvelumme tässäkin kohteessa on iloksemme herättänyt luottamusta.

"Olen asioinut muutaman kerran As Oy Lepopankon asioissa Miia Saukkosen kanssa, ja täytyy sanoa, että sen sujuvampaa, iloista ja asiantuntevaa/asioista selvää ottavaa henkilöä on vaikea löytää! Isoa peukkua hänelle, huipputyyppi!"

Pirjo Mustonen

Kylpyhuoneremontti, jossa pieni tila otettiin tehokäyttöön.

Lue lisää

Asiakkaan kommentti: "Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli erittäin siisti. Kiinnitin huomioni hyviin suojauksiin, jolloin ylimääräiseltä sotkulta vältyttiin. Yhteistyö sujui hyvin. Erityispisteet annan suhtautumisesta lemmikkeihini, jotka majailivat kotona remontista huolimatta."

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa

Kaikki sujui jouhevasti ja meidät pidettiin kokoajan ajantasalla. Hienoa, että lisätyötkin järjestyivät vielä samaan syssyyn.

Sokkelin korjaus ja salaojan tarkistus

Työt oli hyvin tehty ja havaitut puutteet korjattiin melko nopeasti. Urakan ajan saimme tarvittavan tiedon. Remontti toteutui lähes aikataulussa, muuttamaan pääsi sovittuna päivänä. Työnjohto kuunteli hyvin tarpeet, kävi paikan päällä katsomassa puutteet.

Putkiremontti kerrostalossa

Olemme aivan tyytyväisiä putkiremonttiin ja omaan keittiö- ja kylpyhuoneremonttiin. Oikein hieno juttu. Viestinnän osalta kaikki meni ihan hyvin. Toteutusaikataulu oli sopimuksen mukainen. Olimme oikein tyytyväisiä Jokiväri Oy:n toimintaan.

Taloyhtiön putkiremontti ja asukasmuutostöitä