Asiakaskokemuksia
Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Tutustu asiakkaiden antamiin palautteisiin Jokivärin palveluista.

Anna palautetta

"Tarjousvaiheessa viesteihin vastattiin nopeasti, kohteeseen tutustuttiin huolella ja tarjous oli selkeästi tulkittavissa ja asiallinen.

Emme voisi enempää tyytyväisiä olla lopputulokseen. Harvoin voi sanoa, että ei yhtään harmittanut maksaa useamman tuhannen euron laskua, mutta nyt näin oli.

Kaikissa vaiheissa kommunikaatio pelasi ja mikä tärkeintä, remonttia tehdessä rakentajat kysyivät meidän mielipidettämme kaikissa työn lopputulokseen vaikuttavissa kohdissa, joten ei kertaakaan tullut epämiellyttäviä yllätyksiä siinä vaiheessa, kun vahinko on jo sattunut. Esimerkillistä palvelua. Aikataulu piti ja toteutui ajoissa.

Ruusuja työnjäljestä, kommunikaatiosta, sekä sähkö-, remontti- että ilmanvaihtotöiden onnistuminen samassa istunnossa. Emme keksineet valittamista hyvästä yrityksestä huolimatta. Päädyimmekin jo nyt kehumaan teidän yritystänne muille."

Asiakas Kuopiossa

IV-muutostyöt

Toteutimme Jaanalle ja Samille remontin kylpyhuoneeseen, jossa koko tila meni uusiksi pintojen ja kalusteiden osalta.

"Erityisen tyytyväisiä olemme remonttivastaavaan, joka piti langat käsissä. Meidän ei tarvinnut olla työnjohtajina selvittelemässä eri toimijoiden aikatauluja ym. Erittäin stressitöntä.
Aina, jos oli aihetta selvittää meiltä asioita, niin heti oltiin yhteydessä ja kysyttiin tai ehdotettiin toista ratkaisua."

Jaana ja Sami

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Joensuussa

As Oy Lepopankossa Kuopiossa toteutimme LVIS-peruskorjausta, jossa työnalla meillä oli 128 huoneistoa sekä taloyhtiön yhteiset tilat. Asiakaspalvelumme tässäkin kohteessa on iloksemme herättänyt luottamusta.

"Olen asioinut muutaman kerran As Oy Lepopankon asioissa Miia Saukkosen kanssa, ja täytyy sanoa, että sen sujuvampaa, iloista ja asiantuntevaa/asioista selvää ottavaa henkilöä on vaikea löytää! Isoa peukkua hänelle, huipputyyppi!"

Pirjo Mustonen

Kylpyhuoneremontti, jossa pieni tila otettiin tehokäyttöön.

"Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli erittäin siisti. Kiinnitin huomioni hyviin suojauksiin, jolloin ylimääräiseltä sotkulta vältyttiin. Yhteistyö sujui hyvin. Erityispisteet annan suhtautumisesta lemmikkeihini, jotka majailivat kotona remontista huolimatta."

Lue lisää

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa

Kaikki sujui jouhevasti ja meidät pidettiin kokoajan ajantasalla. Hienoa, että lisätyötkin järjestyivät vielä samaan syssyyn.

Sokkelin korjaus ja salaojan tarkistus

Työt oli hyvin tehty ja havaitut puutteet korjattiin melko nopeasti. Urakan ajan saimme tarvittavan tiedon. Remontti toteutui lähes aikataulussa, muuttamaan pääsi sovittuna päivänä. Työnjohto kuunteli hyvin tarpeet, kävi paikan päällä katsomassa puutteet.

Putkiremontti kerrostalossa

Olemme aivan tyytyväisiä putkiremonttiin ja omaan keittiö- ja kylpyhuoneremonttiin. Oikein hieno juttu. Viestinnän osalta kaikki meni ihan hyvin. Toteutusaikataulu oli sopimuksen mukainen. Olimme oikein tyytyväisiä Jokiväri Oy:n toimintaan.

Taloyhtiön putkiremontti ja asukasmuutostöitä

"Jokiväriltä kävi nopeasti myyjä arviointikäynnillä ja antoi samalla suullisen tarjouksen. Lattian hionta ja lakkaus toteutui meille sopivaan aikaan ja nopealla aikataululla. Työn jälki oli hyvä ja asiointi sekä toteutus toimi hyvin."

Jorma Pasanen

Parketin hionta ja lakkaus omakotitalossa Kontiolahdella

Asiakkaan toive oli saada Jokiväriltä ennestään tuttu tekijä, Sabina, tapetointihommiin. Toteutimme toiveen.

"Kiitokset Sabinalle - loistotekijä!"

Tapetointi Kuopio

Asentajakaksikko Teemu ja Timo kävi huoltamassa peltikaton kuntoon Jussin johdolla. Mika antoi palvelustamme kokonaisuudessaan viisi tähteä ja suosittelee Jokiväriä.

"Vastaus yhteydenottooni tuli nopeasti. Meillä paikan päällä käynyt työnjohtaja hoiti homman mallikkaasti ja asentajaporukka oli mukava. Viestintä sähköpostilla toimi."

Mika T, Joensuu

Peltikaton huoltoa Joensuussa