Sauna- ja kylpyhuoneremontti
Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot

Modernia tyylikkyyttä ja käytännölliset säilytysratkaisut

Lähes alkuperäisessä kunnossa olleeseen kylpyhuoneeseen asukkaat tarvitsivat säilytystilaa, jota heillä ei aiemmin ollut käytössä lainkaan. Entiset valkoiset laatat, saunan pinnat ja lauteet sekä kaikki kalusteet purettiin kokonaan pois. Kalusteiksi asukkaat valitsivat Avainkeittiöiden säilytysratkaisun.

Suihkutilan tummat laatat, suihkuseinä ja musta hanajärjestelmä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Pieneen tilaan saatiin näin ylellistä tunnelmaa.

Saunan lauteiden lämpöhaapa ja paneloinnissa käytetty tervaleppä sointuvat hienosti yhteen. Kiukaan takana oleva kivilaattaseinä puolestaan tuo mukavaa rosoisuutta sileän puun rinnalle. Lauteisiin upotettu kiuas toimii etäohjauksella. Tunnelmaa saunaan tuo selkänojan taakse asennettu led-valaistus.

Ah, mikä tuoksu saunan puuosista lähteekään.

"Erityisen tyytyväisiä olemme remonttivastaavaan, joka piti langat käsissä. Meidän ei tarvinnut olla työnjohtajina selvittelemässä eri toimijoiden aikatauluja ym.
Aina, jos oli aihetta selvittää meiltä asioita, niin heti oltiin yhteydessä ja kysyttiin tai ehdotettiin toista ratkaisua.

Erittäin stressitöntä."

- Jaana ja Sami, Joensuu

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta pintaa ja ilmettä? Suunnitellaan ratkaisusi yhdessä!

Lue lisää

Lisää referenssitarinoita