Taloyhtiöille
Taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kiinteistöpalvelumme kattavat kaiken rakennuksiin liittyvän huollon lisäksi erilaisten selvitysten ja kartoitusten tekemisen. Tarjoamme monipuolisia, ympärivuotisia palveluja, mm. lumenpudotusta, kosteusmittausta, putkien sulatusta, asbestikartoituksia ja talotekniikan kunnossapitoa.

Pienurakointi on joustava palvelumuoto niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kuluttajille. Pienurakointi on nimensä mukaisesti rajattu tietyillä kriteereillä. Meillä se tarkoittaa yleensä projekteja, jotka ovat tarkkaan sovittu ja dokumentoitu. Yleisesti pienurakoissa ei ole jatkuvasti paikalla olevaa työnjohtajaa, vaan työt etenevät vastuullisten asentajien toteuttamina työnjohdon käydessä tekemässä sovitut tarkastukset sekä dokumentoinnin.

Pienurakointi

Vahinkojen syntymistä ei aina voida estää, mutta nopeasti asiaan tarttumalla vahinkojen aiheuttamaa haittaa voidaan usein myös pienentää.
Vahinkosaneerauksissa käyttäjän tarpeet ovat työnteon ytimessä. Vahingon aiheuttaman haitan minimointi ja työn tehokas eteneminen ovat kaikkien etu.
Teemme jatkuvasti mm. vesivahinkosaneerauksia. Yrityskokomme ja joustava työnteko kulttuurimme mahdollistavat yleensä hyvin nopean reagoinnin korjauksen aloittamiseksi.

Vahinkosaneeraukset

NÄIN PALVELU ETENEE

Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että voimme palvella sinua juuri tarpeidesi mukaisesti.

Palveluntarpeen selvittäminen

Yhteydenoton jälkeen selvitämme palveluntarpeen joka voi olla kertaluontoinen palvelu tai laajempi kiinteistönhoidon kokonaisuus.

Palvelun toteutus

Ammattilaisemme tekevät työn sujuvasti, huolellisesti ja työturvallisuudesta huolehtien.

Työn päättäminen

Työmaat ovat jäljiltämme siistejä, turvallisia ja mahdolliset jätteet on toimitettu asianmukaisesti kierrätykseen.

Pyydä tarjous