Jokiväri laajentaa Tampereelle
Jokiväri laajentaa Tampereelle

Jokiväri laajentaa Tampereelle

31.01.23
Jokiväri laajentaa Tampereelle

Korjausrakentamisen erikoisosaaja Jokiväri Oy laajentaa toimintaansa Tampereelle

Korjausrakentamiseen erikoistunut Jokiväri Oy laajentaa toimintaansa Tampereen seudulle vuoden 2023 aikana.

– Teemme linjasaneerauksia taloyhtiöille sekä toimitilasaneerauksia, kiteyttää aluepäällikkö Ville Tuppurainen Jokivärin askelmerkit.

JKVR-urakka on asiakkaalle vaivaton

Linjasaneerauksen eli tutummin putkiremontin Jokiväri voi toteuttaa putki-, sähkö- ja rakennustyöt sisältävänä kokonaisvastuurakentamisena (KVR) tai osana jaettua urakkaa.

– Jokivärin omassa JKVR-urakointimallissa hoidamme kaiken suunnittelusta alkaen, jolloin koko prosessi on tilaajan kannalta vaivaton. Annamme kokonaistarjouksen, jonka perusteella hankepäätöksen tekeminen ja rahoituksen hakeminen on taloyhtiölle helppoa, Ville Tuppurainen kuvailee.

Käymme läpi tarveselvityksen yksityiskohdat ja niiden kustannusvaikutukset yhdessä taloyhtiön edustajien kanssa. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tilaajan eduksi.

JKVR-urakassa tilaajalla on vain yksi sopimuskumppani, Jokiväri, jolloin hankkeen sisältö voidaan hioa täsmälleen tilaajan tarvetta vastaavaksi. Yhteydenpito on mutkatonta ja tilannekuva pysyy jatkuvasti ajan tasalla. JKVR-urakan suunnitteluvaiheessa Jokiväri tuo taloyhtiölle valmiit mallit hyväksyttäväksi. Urakka voidaan suunnitella budjetin mukaiseksi, jolloin kustannukset pysyvät kurissa.

Ville Tuppuraisen mukaan JKVR-urakka on puolisen vuotta nopeampi prosessi kuin perinteinen urakkamalli.

– Kun taloyhtiö on saanut myönteisen rahoituspäätöksen, Jokiväri voi aloittaa työt heti.

Tilaajan tarpeisiin vastaava linjasaneeraus

Jokiväri tekee linjasaneerauksen tilaajan toiveiden mukaisesti ja mahdollisimman vähäisillä häiriötekijöillä. Tietynlaisissa linjasaneerauksissa asuminen kohteessa voi jatkua ilman keskeytyksiä.

– Käytössämme on WC- ja suihkuvaunuja, jotka voidaan tuoda taloyhtiön piha-alueelle asukkaiden käyttöön vesi- ja viemärikatkojen ajaksi. Tilapäisratkaisun kapasiteetti riittää isollekin taloyhtiölle, Ville Tuppurainen kertoo.

Mikäli taloyhtiöllä on valmiit jo suunnitelmat LVIS-remonteista, teemme tarjouksen myös jo laadittujen suunnitelmien mukaisesti.

– Korjausvelkaa on taloyhtiöissä edelleen hyvin paljon, ja välttämättömimmät korjauskohteet ovat nimenomaan käyttövesi- ja viemäriputkistot, Tuppurainen muistuttaa.

Vaativat toimitilaratkaisut yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti

Toimitilaremontin Jokiväri voi hoitaa kaiken kattavana kokonaisurakkana tai remonttiin voidaan liittää sähkö- ja putkitöiden osaurakoinnit.

Jokivärin osaamisalaa ovat varsinkin vaativat toimitilasaneeraukset, joissa tilaajan toiminta jatkuu keskeytyksettä remontin ajan.

– Tällaisissa tapauksissa liiketilaa, kuten myymälää tai hotellia, ei tarvitse sulkea, vaan me työskentelemme siellä mahdollisimman hiljaisesti ja näkymättömästi.

Mitä luvataan, se pidetään

Ville Tuppurainen kertoo, että toimitilasaneerauksissa korostuvat joustava palvelu ja tehokas työskentely.

– Työskentelemme tarvittaessa vaikka öiseen aikaan, kuten vaikkapa hotellien vesikatkojen suhteen on välttämätöntäkin toimia.

– Avainasia on aikataulujen pitäminen. Esimerkiksi hotellin on voitava luottaa ilmoittamiimme aikatauluihin: kun lupaamme, että remontoitavat huoneet ovat jälleen käytettävissä tietystä päivämäärästä lähtien, näin myös tapahtuu.

Yli 40 vuoden kokemuksella

Yrityksenä Jokiväri Oy on jo vakiintunut ja alallaan tunnettu toimija. Joensuussa vuonna 1978 perustettu yritys aloitti maalausliikkeenä. Palveluvalikoima laajeni korjausrakentamiseen 1980-luvun lopulla. Nykypäivänä Jokiväri on korjausrakentamisen kattava ammattilaistalo. Pohjois-Savon puolelle Jokiväri laajensi toimintaansa vuonna 2013. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Joensuussa, Outokummussa ja Kuopiossa.

– Tampereella on tarkoituksemme saada ensimmäiset työmaat käyntiin tämän vuoden aikana. Henkilöstön rekrytointi on parhaillaan käynnissä, mainitsee Ville Tuppurainen.

Kuopion aluepäällikkö Ville Tuppurainen vastaa myös Jokivärin Tampereen toiminnoista. Hänet tavoittaa puhelinnumerosta 0400 581 400 ja sähköpostiosoitteesta ville.tuppurainen@jokivari.fi.

Turvallinen valinta

Rakennusalallakin epävarmuus on viime aikoina kasvanut, mutta yli 40 vuotta toiminut Jokiväri Oy on varmalla ja vakaalla pohjalla, joten yritys on turvallinen valinta korjausrakentamisen tekijäksi.

Monialainen osaaminen ja laaja kumppaniverkosto takaavat nopeat ja tehokkaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Jokivärin toiminnan peruskivenä on jokaiselle asiakkaalle tarjottava yksilöllinen ja ammattitaitoinen palvelu.

– Alan muutosten ja markkinatilanteen mukaisesti kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme parhaaksi, Ville Tuppurainen toteaa.

Artikkeli on julkaistu alunperin 27.1.2023 Yritysmaailman Tampereen julkaisussa.