Jaakko Laamanen
Jaakko Laamanen

Jaakko Laamanen

liittyi Jokivärin tiimiin teknisenä työpäällikkönä, tuoden mukanaan paitsi laajan kokemuksen rakennusalalta, myös uusia näkemyksiä korjausrakentamiseen. Hänen roolinsa keskittyy erityisesti yritysasiakkaiden kanssa tehtävään yhteistyöhön kiinteistöjen ja toimitilojen saneerauksissa.

28.02.24
Jaakko Laamanen

Esittelyssä uusi kasvo - Jaakko Laamanen

Vuoden alussa Laamasen Jaakko aloitti Jokivärillä uuudessa roolissa teknisenä työpäällikkönä. Jaakko tuo tiimiimme paitsi laajan kokemuksen rakennusalalta erityisesti suunnittelusta, myös tuoreita näkemyksiä korjausrakentamiseen ja projektinhallintaan. Hänen monipuolinen urapolkunsa ja intohimo alaa kohtaan tukevat Jokivärin tavoitetta tarjota asiakaslähtöisiä, laadukkaita korjausrakentamisen kokonaisvaltaisia palveluita. Jaakon fokus tulee erityisesti olemaan yritysasiakkaiden kanssa tehtävässä yhteistyössä kiinteistöjen ja toimitilojen saneerauksissa.

Jaakko toimii kaikilla Jokivärin paikkakunnilla (Joensuu, Outokumpu, Kuopio ja Tampere). Hänen roolinsa on olla asiakkaan tukena projektien alusta loppuun, tehden tiivistä yhteistyötä Jokivärin myynnin sekä työnjohdon ja muun projektitiimin kanssa.

Odotamme innolla, miten Jaakon energia ja asiantuntemus tuovat uusia ulottuvuuksia työhömme ja auttavat meitä kehittämään korjausrakentamisen palveluitamme entisestään.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Jaakko!

Lue lisää Jaakon ajatuksista ja kokemuksista "Polkuni Jokivärille" –artikkelista.