Jokiväri juhlii 10 vuoden menestystarinaa Kuopiossa
Jokiväri juhlii 10 vuoden menestystarinaa Kuopiossa

Jokiväri juhlii 10 vuoden menestystarinaa Kuopiossa

Aluepäällikkö Ville Tuppurainen ja Jokiväri Oy juhlistavat kymmentä toimintavuotta Kuopiossa, missä yritys on noussut korjausrakentamisen alueelliseksi kärkinimeksi ja merkittäväksi työllistäjäksi.

07.11.23
Jokiväri juhlii 10 vuoden menestystarinaa Kuopiossa

Katseet kohti tulevaisuuden kasvua ja kestäviä kumppanuuksia

Aluepäällikkö Ville Tuppurainen ja Jokiväri Oy juhlistavat kymmentä toimintavuotta Kuopiossa, missä yritys on noussut korjausrakentamisen alueelliseksi kärkinimeksi ja merkittäväksi työllistäjäksi. Vuosikymmenen mittainen panostus linjasaneeraushankkeisiin ja tiiviit paikalliset kumppanuudet ovat olleet yrityksen menestyksen avaimia. Jokiväri katsoo nyt kohti tulevaa, tavoitteenaan jatkaa kasvua ja alueen asumismukavuuden parantamista.

Kun aluepäällikkö Ville Tuppurainen kymmenen vuotta sitten oli perustamassa Jokiväriä Kuopioon, oli visio selkeä: rakentaa Kuopioon korjausrakentamisen kärkitoimija, joka tunnetaan erityisesti osaamisestaan linjasaneeraushankkeissa. Nyt vuosikymmen myöhemmin yhtiö juhlii saavutuksiaan alueellisesti merkittävänä korjausrakentamisen toimijana.

Yhtiön jatkuvan kasvun ja kehityksen myötä, Kuopion toimipisteestä on muodostunut myös merkittävä paikallinen työllistäjä ja luotettava yhteistyökumppani. Yhtiön palveluksessa on reilu sata työntekijää, joista yli puolet työskentelee Kuopiossa. Lisäksi Jokiväri työllistää alueellisesti useita alihankkijoita. Alueen LVIS-yritysten kanssa solmittu tiivis yhteistyö on osoittautunut molemminpuolisen menestyksen avaimiksi. Jokivärin toimintaa on alusta asti leimannut avoin kumppanuus ja tämä toimintamalli tulee säilymään yhtiön kulmakivenä myös tulevaisuudessa.

"Kymmenen vuotta sitten aloitimme matkamme pienenä toimijana, suurella innokkuudella ja kirkkaalla visiolla varustettuna. Tänään katsomme ylpeinä taaksemme – olemme kasvaneet ja kehittyneet yhdessä asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olemme sitoutuneet luomaan kestävää arvoa asiakkaillemme ja luomaan työpaikkoja yhteisössämme. Avoimuus, luotettavuus ja sitoutuminen ovat olleet toimintamme lähtökohtana, ja näin on tulevaisuudessakin," sanoo Ville Tuppurainen.

Jokiväri Oy:n liikevaihdon odotetaan vuonna 2023 ylittävän edellisvuoden 15,6 miljoonaa euroa, mikä vahvistaa yhtiön asemaa alallaan. Kasvu ei ole Jokivärille pelkkä numero tulosrivillä, vaan osoitus omistautumisesta asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa tarpeisiin.

Olipa hankkeet pienempiä remontteja tai suuria linjasaneerauskohteita Jokiväri on aina tarttunut niihin tosissaan: ”Haluamme olla joustava ja palveleva erilaisissa tarpeissa. Yhtiön toimintamalli ja organisaatio on räätälöity vastaamaan näihin tarpeisiin – tarjoten asiakkaille aina henkilökohtaisen vastuuhenkilön, joka johtaa myyntiä ja sopimusneuvotteluja", kiteyttää Tuppurainen. Yhtiön palveluksessa oleva henkilökunta ja kumppanit tekevät työtään sitoutuneesti ja ammattitaidolla, aina sovitusti.

Jokiväri Oy on vahvistanut asemaansa Kuopion korjausrakentamisen kentässä toteuttamalla jo lähes viisikymmentä linjasaneeraushanketta, mikä on kohentanut merkittävästi alueen kiinteistökantaa ja asumismukavuutta. Yhtiö keskittyy vastaamaan alueen tarpeisiin kehittyneiden ja pitkäikäisten rakentamisratkaisujen kautta. Jokivärin matka Kuopion korjausrakentamisen kentässä jatkuu, tavoitteenaan palvella aluetta ja sen asukkaita vahvasti myös tulevaisuudessa.

”Kuopion Jokivärin puolesta haluan kiittää kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja erityisesti henkilökuntaamme menneistä vuosista”, Tuppurainen kiittelee.