Sami Hellberg aluepäälliköksi Tampereelle
Sami Hellberg aluepäälliköksi Tampereelle

Sami Hellberg aluepäälliköksi Tampereelle

06.04.23
Sami Hellberg aluepäälliköksi Tampereelle

Jokivärin käynnistäessä toimintaansa Tampereella uutena aluepäällikkönä huhtikuun alussa aloitti rakennusmestari AMK Sami Hellberg, 43. Hänellä on vahva osaaminen ja kokemus korjausrakentamisesta, ja hän on toiminut muun muassa putkiremonttityömaiden projektinjohtajana. Hellberg on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 1997.

Hellbergin vahvuuksiin kuuluvat laajat verkostot alueen urakoitsijoiden, konsulttitoimistojen ja isännöintitoimistojen kanssa. Hän tuo mukanaan vankan näkemyksen ja kokemuksen korjausrakentamisen toimialalta. ”Aluepäällikön valinnassa korostuivat erityisesti laaja kokemus ja yhteistyöverkosto. Sami on henkilö, joka varmasti integroituu Jokivärin porukkaan sulavasti,” kertoo Jokivärin toimitusjohtaja Mika Matikainen.

”Jokiväri Tampere on osa yhtiön strategista laajentumista. Olemme tehneet systemaattisesti töitä kehittääksemme omia prosessejamme mahdollistamaan laajentumisen. Yhtiön vahvat toimintamallit ja vahva taloudellinen asema tukevat tätä strategista valintaa,” sanoo Matikainen. Jokiväri on vahva toimija niin asunto-osakeyhtiöiden, yritysten toimitilojen kuin kotitalouksien korjausrakentajana Savo-Karjalassa. ”Tampereella keskitymme taloyhtiöiden ja toimitilojen korjausrakentamiseen omien ammattilaisten sekä yhteistyökumppaneiden kautta, pääurakoitsijan roolissa,” kertoo Matikainen.

”Jokiväri tulee olemaan Pirkanmaan alueella suuri, paikallinen toimija, jolla on hyvät valmiudet toteuttaa suuren kokoluokan taloyhtiö- ja toimitilaremontteja. Yrityksen vahvuutena ovat sen koko, liikevaihto, vakavaraisuus ja 45 vuoden kokemus alalla”, kuvailee Hellberg Jokivärin markkina-asemaa Pirkanmaalla.

”Konsulttien ja suunnittelijoiden kanssa käymissämme keskusteluissa olemme saaneet palautetta, että isoja toimijoita kaivataan alueelle. Samin johdolla tulemme vastaamaan tähän tarpeeseen”, sanoo Jokivärin laajentumisesta Tampereelle vastanut Ville Tuppurainen, joka luovuttaa aluepäällikön kapulan nyt Hellbergille.

Tampereen toimipaikan käynnistämiseen liittyen Jokiväri on aloittanut hankkeiden tarjouslaskennan sekä paikallisen henkilöstön rekrytoinnin. ”Tavoitteenamme on käynnistää ensimmäiset työmaat loppukesästä tai alkusyksystä”, kertoo Hellberg ja jatkaa: ”Toimitilamme sijaitsevat Tampereella Hervannan Ruskossa. Tervetuloa tutustamaan Jokiväriin ja keskustelemaan tulevista saneerausprojekteistanne.”

Lisätietoja:

Sami Hellberg, aluepäällikkö Tampere, 0400 164 640, sami.hellberg@jokivari.fi
Ville Tuppurainen, aluepäällikkö Kuopio, hallituksen jäsen, 0400 581 400, ville.tuppurainen@jokivari.fi